Oj, oj, vilken händelserik vecka, men så lite ork till övers för att skriva. Många kvällar jag tänkt skriva, men det har istället prioriterats bort mot sömn eller umgås med familjen. Dessutom fick storebror vara hemma med oss från förskolan hela veckan pga. ögoninflammation, så det har varit intensiva men mysiga dagar, minst sagt.

Måndag den 13 mars: var en lugn och mysig dag hemma. Vi var inte utomhus alls eftersom det var snöoväder utomhus och bäst att undvika om det så går.

Tisdag den 14 mars: riktigt fint väder – varmt och soligt. Jag tog en promenad fram och tillbaka till vår BVC där lillebror fick vägas och mätas samt få sin andra dos av vaccin. Medan var min kära farfar hemma hos oss med storebror och efteråt bjöd vi på korv med bröd till lunch och god bakelse till kaffet. Trevlig dag!

Onsdag den 15 mars: lugn dag tillsammans med vänner. Tog en trevlig promenad där barnen fick gå av sig lite energi, lekte i en lekpark och därefter slog vi följe hem till mig för lunch och lek innan det var dags att säga hejdå inför barnens vila. Denna kväll somnade jag utmattad i soffan tillsammans med lillebror då jag behövt täcka upp för maken med samtliga sysslor kring barn och hem.

Torsdag den 16 mars: en annan mysdag med vänner. Vi träffade upp min vän med hennes hund och bebis på lunchträff, långpromenad i solen, fikade hemma hos mig och barnen samt hunden fick interagera medan vi mammor fick prata om vårt. Välbehövligt och trevligt! Maken kom hem något senare än vanligt, men det blev god donken till middag, vilket jag aldrig tackar nej till.

Fredag den 17 mars: igår var det också soligt och fint, däremot blåste det och var stundtals kallt. Trots det tog vi oss ut på en mini promenad till en lekpark med våra vänner vi träffade i onsdags. Sammanlagt 1,5 timme var vi ute och därför blev det sedan en mysig inomhus dag med vila, lek och myskväll med familjen. Dessutom mottog vi leveransen från Ica som storebror tycker är så roligt att hjälpa till med!

Lördag den 18 mars: idag har det regnat i stort sätt hela dagen. Därmed nöjde vi oss alla med att gå fram och tillbaka till centrum. Det var bara bra, då kunde vi lägga stort fokus på att få lite tvätt gjord, laga långkok och umgås med barnen. En bra lördag som avslutas med ett avsnitt av Mandalorien och lösvikt godis medan båda sönerna sover gott. Inte dumt det!

Hoppas ni fått en fin vecka hittills och får en fortsatt fin helg!

2 reaktioner till “En sammanfattning av vecka 11

  1. Den gånga veckan har bjudit på många stunder tillsammans med mammakompisar och/eller familjen. Vad roligt för dig!

    (Sent) Svar: Tack för orden, helgen hos min syster var uppskattad.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s