Titta så fina tulpaner! Jag unnade mig och min familj fina snittblommor från Ica efter torsdagens inhandling. Snittblommor piggar upp måendet något, vilket vi verkligen är i behov här hemma.

Maginfluensa – round 2 – here we go again! Så tröttsamt, men så är det. Ca en månad efter förra gången så åkte vi på den tråkiga bacillen igen. Nackdelen med förskola, men trots att vi ofta blir sjuka, väger ändå fördelarna kring förskola upp mer. Sent på onsdagen blev vår skönhetssömn avbruten genom att vi båda behövde tillsammans vårda vår sjuka son. Varken maken eller jag fick mycket till sömn natten mellan onsdag och torsdag, men trots det överlever man. Vill ändå hylla vår älskade lillebror som sov duktigt i sin egna säng för första gången, natten till torsdagen, med ca 2-3 uppvak för amning eller blöjbyte. Det händer ytterst sällan och därför får man glädjas av det när man är trött och smått orkeslös.

Trots en tumultartad natt med minimal sömn tog jag mig ut i vårsolen. Jag hämtade äntligen ut mina glasögon + solbrillor (kommer ett inlägg om det) och handlade. Solen värmde på bra och jag njöt av att gå fram och tillbaka till vårt centrum med en lillebror i vagn. Idag har jag fått lite mer sömn, men det blev dock en inomhus fredag, där vi lekt i storebrors takt, myst inomhus, ätit när det passat och umgåtts som en familj.

Båda barnen ligger och sover i sin säng. Själv rår jag om mig i soffan efter dagen och ska gå tidigt i säng. Hoppas att ni fått en fin start på er helg!

12 reaktioner till “Vabbruari in i mars

 1. Så jobbigt med magsjuka! Vi hade det senast i början av Januari här hemma. Än så länge har jag legat magsjuk två gånger under denna graviditet och hoppas verkligen slippa en tredje!
  Förhoppningsvis är ni friska och krya där hemma snart igen och slipper mer sjukdom nu när våren börjar närma sig 🙂

  Gilla

 2. Krya på er! Skönt att du tog dig ut en sväng i solen i alla fall. ^^ Jag ääälskar också färska snittblommor! Nu har jag haft färska tulpaner i flera veckor, jag har lyckats fynda nya till bra pris precis när de gamla börjat vissna, haha, så det har bytts ut kontinuerligt här hemma! Underbart. ❤

  Gilla

  1. Tack!
   Ja, visst är det fint och känns lite som att ta in våren in i hemmet 😍⚘️
   Vad härligt att du kunde ett tag köpa nya tulpaner när de andra vissnade till ett schyst pris 😀

   Gilla

 3. Hoppas att han kryar på sig och att ni andra klarar er undan magsjukan. Jag unnade mig också tulpaner från ICA, en bukett röda blev det.

  Gilla

 4. Magsjuka är verkligen inte roligt men just nu går det mycket. Lilla S som fick scharlakansfeber hann vara frisk tre dagar och fick sedan halsfluss så nu är det en ny tiodagarskur med antibiotika. Man kan hålla sig för skratt.

  Så fina tulpaner!

  Gilla

  1. Nej, usch, hemska tider. Varken kul med maginfluensa och det vi gått igenom eller det ditt barnbarn behövt gå igenom. Förstår absolut att man kan hålla dig för skratt..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s