I torsdags stod det öppet hus på schemat för dagen. Min mor medföljde till storebrors förskola för att få se hur han har det om dagarna och tillsammans gick vi runt och tittade på alla härliga saker han fått pyssla med och alla saker han gör om dagarna. Vi kunde se många glada ansiktsuttryck från storebror när han valt färg, spelade musik osv., vilket är en fröjd att få se som mamma. Efteråt följde min mamma med hem till oss på fika och maken kom inte långt efter. Storebror och lillebror fick lite kvalitetstid med sin mormor och vi fick några händer fria då och då under eftermiddagen. Det blev sedan tidig läggning för storebror och även jag och maken gick och lade oss runt 20:00. Händer inte varje dag, men det var trevligt och gjorde att nattens uppvak med lillebror blev betydligt lättare.

Igår är det fredag och det blev en lugn dag med förskola och vara hemma med lillebror. Till kvällen åt vi god ost- och skinkpaj till middag och hade en lugn och fin kväll med sönerna.

Lördag idag och vi har haft en fortsatt lugn dag. Under större delen av dagen befann vi oss inomhus och har fixat lite i förrådet och bara låtit oss vila upp från arbete, förskola och så vidare. Maken kom iväg till återvinningscentralen dessutom och vi har blivit av med skräp och vår julgran, skönt nog. Därefter en promenad från och till centrum för en snabb inhandling. En lugn och mysig lördag med andra ord.

Hoppas ni fått en fin lördag idag!

10 reaktioner till “Öppet hus med lugna dagar

 1. Åh så härligt med lite lugna dagar, och även dagar där ni fått saker gjort som återvinningsstation, den känslan är såå underbar!Så roligt med öppna förskolan!Hoppas ni får en fin Söndag och en fin start på nya veckan, kram<3

  Gilla

  1. Ja, himla skönt!
   Det var väldigt roligt med öppet hus på förskolan, få ta del av vad de gör mer än att få det återberättat eller via textform i vår app. ☺️

   Gilla

 2. Så trevligt med öppet hus på förskolan och att få en inblick i verksamheten. Se att barnen har det bra och trivs 😀 Det betyder så mycket.
  Skönt med lugna dagar dessutom!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s