Vilken fin start på veckan! Eftersom gårdagen bestått av blåsigt väder med snöfall, beslöt jag att det nog var bättre att vara inomhus. Sonen mår betydligt bättre men det kan vara skönt att ibland erbjuda lugna dagar där han får ta dagen helt i sin takt. Och det med sagt har det varit full rulle här hemma med olika leksaker och lekar, med små stunder framför tv för att ta det lite lugnt. Blev lång vila för båda barnen och eftersom lillebror ville sova sin vila i famnen så fick jag sitta låst i soffan i ca 2 timmar. Gör mig såklart inte mycket, men ibland blir jag lätt stressad av att känna mig låst, men det var även välbehövligt då nätterna inte alltid är en frid och fröjd då jag fortfarande samsover med lillen. Fortsatt lugn måndags kväll blev det tillsammans med maken sedan, där jag passade på att vika tvätt från tvättställningen och varva ned i soffan framför serie.

Vad händer annars denna vecka?

Just nu har jag inga direkta planer förutom att det blir förskola för storebror och idag är det fettisdagen, så såklart blir det en god semla till kvällen. Dock ingen klassisk, idag testar jag göra en crossant-semla, se om det kan bli den nya favoriten! Framåt helgen blir det att träffa en vän som jag inte träffat på länge och förhoppningsvis fixar vi lite på hemmet som länge behövts göra.

Måste få nämna – vilken kontrast det blev att ta sig till förskolan idag i jämförelse från förra tisdagen. Då var det strålande solsken och jag nämnde i ett inlägg att jag njöt av att ha solens värmande sken i ansiktet. Idag var det istället snöfall och storebror var tvungen att informera mig gång på gång att jag var helt täckt av snö och flera gånger var jag på väg att halka omkull då väglaget är förrädiskt när nysnö ligger på marken och döljer isen. Men jag höll mig på fötter, tack och lov!

Hoppas er vecka startade bra och att ni får en fin tisdag idag!

12 reaktioner till “Nysnö, måndag & veckan

 1. De är skönt med lugna och mysiga hemma dagar ibland också! Ja de är helt sjukt vad vädret kan vända alltså! Förstår att de kan vara mysigt att sitta och mysa i två timmar i knät sådär, men man blir ju sandigt låst såklart! Hoppas ni får en fin vecka nu! Kram ❤

  Gilla

  1. Absolut!
   Ja, hade verkligen önskat lite vårväder, men vi får nog tampas lite till med snön. Ja, men visst är det så. Mysigt och jobbigt på samma gång. Men det är en period och sen kommer det inte bli lika mycket längre, så man ska väl passa på när man väl kan och njuta ❤

   Gilla

 2. Skönt med en lugn dag, det behövs ju också 😊
  Ja asså vädret ändras ju tillochfrån, ena dagen är det sol, andra regnigt och tredje dagen snö hahah!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s