Godkväll. Jag hoppas att ni fått en toppen lördag och start på helgen. Igår blev det en lugn förmiddag hemma och framåt 12:00 var maken hemma från jobbet. Tillsammans tog vi en promenad där maken och lillebror avvek och gick till BVC medan jag och storebror tog en promenad. Storebror togsin vila i vagnen, så det var rätt skönt att traska runt i duggregn med musik i lurarna. Därefter var det dags för mig att få klippa mig. Det drog ut på tiden på BVC så jag behövde ta med både dubbelvagnen och min son som sov gott i vagn. Maken kom efter ca 10-15 minuter och hämtade storebror, så den egen tid jag trott jag skulle få, blev ett minne blott. Men det gjorde mig inget, jag fick åtminstone en 10 minuter själv och fick fixa i ordning mitt vildvuxna hår, så jag är nöjd! Därefter blev det en fortsatt lugn eftermiddag och kväll hemma.

Idag blev det också en rätt intensiv dag. Först lekte vi i en lekpark innan vi gick till vårt centrum för att titta på glasögon till mig. Stannade längst inne hos Specsavers, men tillät mig titta lite inne på Synsam och Synoptik, men Specsavers erbjöd det bästa, så det fick det bli! Plus i kanten var att försäljaren var otroligt trevlig, så honom kunde jag lätt ge provision till! Efter lunch och vila tog vi bussen vidare hem till mina föräldrar där vi blev bjudna på middag och god efterrätt. Jättetrevligt och ytterligare ett plus i kanten var att vi fick träffa min brors flickvän för första gången. Vid 21:00 satte vi oss tillrätta på bussen igen och vid ca 21:40 var nattrutinen avklarad samt en storebror som somnade fort, trött efter en intensiv dag. Nu fortsätter kvällen lugn med en sovandes lillebror (för närvarande i alla fall, i sin säng) och lite chips framför TV.

Hoppas ni fått en fin lördag!

9 reaktioner till “Två händelserika dagar

  1. Tack snälla, så fint sagt. ❤️
   Ja, det är det verkligen. Det är dem man gärna handlar ifrån 😍
   Ja, det var himla trevligt. Alltid uppskattat att få tid med sina föräldrar samt att barnen får spendera tid med sina morföräldrar 🥰👍🏻

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s