…Riktigt mysig inomhusdag. Eftersom storebror hade feber både under natten men också under morgonen, så fick han bli hemma från förskolan. Inte mycket ork fanns i hans lilla kropp, så blev en dag där vi lekte i hans takt och mös i soffan framför tv. Igår steg febern och jag blev tvungen att kontakta vården för stöd, där rådet blev att åka in med honom. Sagt och gjort, maken och storebror åkte in till närakuten medan jag och lillebror stannade hemma. På närakuten kom de fram till att han fått dubbelsidig öroninflammation och behövde penicillin. Hjärtat värker för vår otroligt starka grabb som inte kunnat berätta för oss tidigare. Tur nog hade jag detta på känn och därmed ville jag inte att storebror, som uppenbarligen var påverkad, skulle behöva gå obehandlad mycket längre. Tur man kan lita på sin egen magkänsla och få stöd runtomkring!

Mina föräldrar svängde förbi som stöd. Då gavs jag möjlighet att ha två händer fria endast för storebror och kunna bidra med hjälp inför närakut-besöket. Väldigt trevligt och väldigt skönt! De åkte inte hem förrän närmre 19 och maken och sonen kom hem vid 20:30, där sonen var något mer pigg än tidigare under dagen och fick i sig lite sen middag innan det var dags för att bli nattad. En sämre natt därav, men det får fungera.

Dagens planer är många. Bland annat jobbar maken halvdag, BVC besök för lillebror och jag ska äntligen få klippa mig! Hur vi ska få ihop allt under en eftermiddag är oklart, men det löser sig alltid på ett eller annat sätt. Därefter blir det en lugn och mysig fredag hemma som familj.

Hoppas att ni får en fin fredag idag!

2 reaktioner till “Onsdagen blev en…

  1. Åh nej, stackaren! Hoppas han kryar på sig snabbt!! Man ska alltid lita på sin magkänsla, särskilt när man är mamma! Så härligt med ett frisörbesök! Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s