Vilken fin torsdag det blev idag. Först en lugn men trevlig morgon tillsammans med mina söner. Därefter handlade jag en snabbis innan jag gick hem, satte lillebror i bärsjal och påbörjade en städning av hemmet. Till lunch kom en förhoppningsvis nyfunnen mamma-kompis (med barn i samma åldrar som mig) över på lunch och fika, vilket var himla trevligt. Fint att kunna få prata ut om orkeslöshet, livet som tvåbarnsmamma och en massa annat. Speciellt med en som dessutom går igenom de tuffa spädbarnstiden och som kan relatera till att försöka fixa det pussel man har framför sig som tvåbarnsföräldrar.

Storebror var på riktigt bra humör när jag hämtat honom. Vi gick bara hem för mys och lek inomhus. Idag har det inte varit promenad väder enligt mig, då det blåst en hel del. Jag har, till skillnad från i tisdags, haft en betydligt bättre ork den här torsdagen. Idag har jag inte behövt leta efter min ork, så att säga, för att finna styrkan att fortsätta dagen. Därför blev det att jag orkade plocka undan mer än vad jag tidigare kvällar orkat. Återhämtning är ett måste som småbarnsförälder, så en dusch eller bara få en relativt skrikfri kväll, kan jag leva länge på. Och så var fallet idag. Natten blir likt varje natt i över 4 månader – samsovning i soffan med lillebror. Men det gör mig inget – hellre det kontra ingen sömn alls.

Hoppas ni får en fortsatt fin torsdagskväll!

6 reaktioner till “Ny bekantskap

  1. Det är både viktigt och meningsfullt att umgås med andra som befinner sig i samma situation. Då kan man prata och ventilera sina känslor och man inser att många har det likadant. När jag fick vårt första barn hade vi en ganska så aktiv mammagrupp som träffades hela första året vilket var väldigt trevligt.

    Visst är det bättre att sova tillsammans i stället för att inte få någon sömn. Jag menar det är ju ändå en övergående period!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s