Härlig måndag, hemma tisdag och mys onsdag. Det kan väl sammanfatta de tre dagarna på denna vecka hittills. I måndags var jag hemma med pojkarna och det var en fantastisk dag då båda killarna var glada och nöjda och alla var på toppen humör. Som mest tog vi en promenad till och från centrum för ärenden och därefter en härlig promenad i strålande solsken på ca 30-40 minuter. Igår var storebror hemma från förskolan och jag beslöt att det fick bli en inomhus dag. Visserligen var det skönt och en trevlig dag, men betydligt mer gnälligt, men alla dagar kan inte bli perfekt. Framåt eftermiddagen tappade jag nästan all ork och kände att jag bara längtade tills att maken kom hem för att hjälpa till med barn och hem. Det blev därmed en lugn eftermiddag med lugna lekar och en mysig fortsatt kväll. Vi gjorde ett försök att lägga ifrån lillebror i sin säng, vilket vi lyckades med och jag kunde ligga bredvid i ca 30 minuter innan han vaknade helt och önskade sova bredvid sin mamma, likt varje natt sedan han kom. Suck, men det var bara att kliva upp och kura ned sig i soffan igen.

Denna onsdag blev också trevlig. Först en mysig morgon, därefter mötte jag upp min farfar och medan han passade Lill Skrutten för första gången så unnade jag mig en synundersökning. Det hade jag inte gjort på rätt så exakt 4 år, men synen var nästan detsamma som innan, så jag är då inte i behov av en årlig synundersökning. Inga glasögon köptes in. Det tar jag istället till helgen i samråd med min make. Resten av förmiddagen och större delen av efter spenderades ihop med min farfar. Vi kalasade på hemmagjord hamburgare med pommes och därefter en prinsesstårtebit med en kopp kaffe. Mums! Mysig eftermiddag efter att jag hämtat hem storebror och vi hann med flera olika lekar innan lillebror vaknade och krävde sin beskärda del av min uppmärksamhet. En mysig onsdag.

2 reaktioner till “Tre oskrivna dagar

  1. Jag önskar att jag hade skrivit ner mer av min vardag när min son var liten, precis som du gör nu. Jag hade älskat att kunna gå tillbaka och läsa det, och det tror jag barn också skulle uppskatta 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s