Så irriterande. Igår skrev jag ett långt inlägg som jag sedan såg aldrig publicerades. Ett inlägg jag ändå knåpat och kämpat med, men jaja. Jag får helt enkelt dra delar av det i detta inlägg samt skriva om dagarna som missats. Därav kanske detta inlägg kan bli något långt.

Igår var det ett år sedan vi plussade på stickan. Länge förstod jag att jag var gravid, men inget som kunde bevisas via ett graviditetstest eftersom det var för tidigt. Ett av de tecken jag fick var att jag önskade suga på en kaplastav (träbit), vilket jag konstaterade snabbt inte var normalt beteende hos en vuxen. Ca 3 veckor senare tog jag 2 test – ett RFSU och en Clearblue digital som kunde påvisa en graviditet.

Glädjen var stor när jag såg att jag var gravid. Olikt första gången tog jag detta test själv (nåja, med en 1 åring i fasorna). När maken kom hem visade jag upp testet och såklart blev även han glad! Mer romantiskt än så blev det inte. Vi (läs: jag) var så ivriga att få dela vår glädje vidare till våra närmsta. Med förtjusning startade vi år 2022 med vetskap om att under året kommer en liten bebis.

Om det var den sista bebisen som skulle födas i vår familj är något oklart. Vi har alltid diskuterat om 2 barn, men sedan vår äldsta föddes har vi varit intresserade av 3. Trots tuffare spädbarnstid, men ändå gror där en tanke om att få ge mina barn ett ytterligare syskon i framtiden. En chans att få en dotter eller 3 fina grabbar jag defini4 kommer kalla för Grabbarna bus.

Jag är en stolt pojkmamma och vi får se om det blir så fullt ut, med två eller tre småpojkar som förgyller våra dagar! 🩵💙

Denna söndag har varit lugn. Maken tog båda sönerna iväg till lekpark/promenad medan jag var hemma och tvättade och fick lite egentid. Inte mycket mer har hänt idag förutom att vår älskade lillebror idag blivit hela 4 månader gammal! Och oj så utvecklingen går framåt – han är så med, en glad liten kille men som också kan skrika oss utmattade allihop. Han tycker om att få vara med och titta på när storebror leker. Dessutom kan han nu vända sig från mage till rygg. Han har dock svårigheter med att sova själv, ont i magen och rätt känslig fortförande. Något vi hoppas kommer bli bättre med åldern! Men en riktigt mysig liten kille och otroligt älskad!

Onsdag den 1 februari: lugn dag hemma och framåt eftermiddagen spenderades någon timma i en lekpark på väg hem. Torsdag den 2 februari blev också lugn, dock kom mina föräldrar över för att hjälpa oss få hem vår torktumlare. Lite barnbarns gos blev det även och storebror fick två fina babblar-tröjor av sina morföräldrar. Fredag den 3 februari blev lika lugn den och likt de övriga dagar befann vi oss utomhus en stund, denna gång följde även min mamma med på. Lördag den 4 februari var igår och förutom att vi tog oss iväg till en secondhand butik så var vi bara hemma. I butiken fyndade vi ett leksakskök till vår storebror som har uppskattats en hel del, fint nog! Helgen har i princip bestått av att ta det lugnt, vila upp oss från veckan samt inför kommande vecka. Vi har tagit tag i en drös med tvätt och testat torktumlaren som fungerar fint!

Nu är det dags att säga godnatt. Jag hoppas ni fått en fin söndag idag!

6 reaktioner till “Minne, månadsdag och uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s