Andra februari. Vi är inne i den andra månaden på år 2023. Denna månad är något oplanerad, men några saker är ändå halvt planerade.

◇ Torktumlare. Idag kommer vi bli med torktumlare. Underbart!

◇ 4 månader och BVC. Lill Skrutten blir hela 4 månader och maken ska iväg med honom till BVC.

◇ Klippa mig. Denna månad kommer jag unna mig en klippning, när det blir av är den större frågan.

◇ Fira alla♡dag. Det är ingen speciell dag som vi firar egentligen, men oftast brukar vi äta något godare och se på någon film. Kul att börja fira små högtider med våra barn dessutom.

◇ Öppet hus. Lille Skrutt har öppet hus på sin förskola, vilket jag gärna inte missar.

◇ Fira fettisdagen den 21 februari. Egentligen är jag inte stort fan av semla, men det slinker ändå ner en vanilj- eller Nutella semla en gång per år. Den är dock god, men klassisk med mandelmassa har hittills inte fallit mig i smaken. Tur det finns andra alternativ!

◇ Träffa vänner och släktingar. Emellertid är inget inplanerat, men under månadens gång kommer jag både träffa vänner (nya som gamla), min farfar, min ursprungsfamilj och säkert någon annan släkting. Får allt se!

Gårdagen blev lugn med förskola och bara vara hemma under förmiddagen och tidig eftermiddag. Men efter förskolan var vi ute i lekparker i ca 40-45 minuter innan vi gick hem för att leka, äta middag, bada och göra natter. Till kvällen ordnade vi med försäkring till barnen och tog det lugnt. Oerhört trött är jag denna morgon då lillebror valt att härja flera gånger. Lär bli en lugn dag idag med då!

Det föll ny snö hos oss igår. Får se hur länge det ligger kvar. Så länge det inte blir slask, är jag nöjd, för att i slask väder är oerhört svårt att veta vad för ytterkläder som är lämpliga. Snön lär fortsätta falla även idag, om det SMHI säger stämmer. Mysigt men nu när man smakat på vårkänslan både i måndags och i tisdags, vill man inte ha snö.

Hoppas ni får en fin torsdag idag!

12 reaktioner till “2 februari 2023

 1. Det låter som bra planer för månaden. Att ha en torktumlare är inte fel alls. Dock använder vi den mycket sporadiskt med tanke på elpriserna.
  Här är en till som behöver klippa sig…

  Gilla

  1. Ja, det har fyllts på en massor i efterhand, vilket jag tycker om! 👍🏻
   Ja, visst, så kommer vi nog mest troligt också behöva göra. Torktumlaren har behövt gå varm några gånger sen vi skaffade den, men inte fått reda på vad det kostar gällande el. Det kommer bli spännande 😍😍

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s