What a day. Ett ord jag alltid använde mig av när jag ansåg att en dag blev bättre än bra. Och bra ord att använda sig av för att beskriva denna måndag. Strålande solsken och klarblå himmel. Kallt men i rörelse och med tunn jacka och mössa var det himla behagligt. Vi hade sen tidigare bestämt träff med en trevlig kvinna som vi tog en skön långpromenad ihop och stannade till vid en lekpark där barnen (storebror och hennes) fick interagera, trevligt nog. Första träffen blev lyckad och förhoppningsvis blir det fler träffar framöver! Totalt var vi ute i nästan 2,5 timme där storebror både fick springa 2-3 gånger bredvid med få pauser i vagnen och leka i en lekpark utöver vagnspromenad. Med andra ord var han helt slut och somnade relativt fort efter lunch. Det var då inte någon tjafs, skönt nog. Själv njöt jag i soffan med en sovandes lillebror i famn framför Star Wars original trilogin. Till kvällen stod middag, städning (plocka undan), diskning och nattning av storebror på schemat. Tanken var att färdigställa lillebrors spjälsäng, men det får nog bli imorgon istället!

Jag hoppas att även ni fått en fin start på nya veckan! 🙏🏻

6 reaktioner till “Vårfeeling i januari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s