Har passerat. Men även fast att vi inte fått så mycket familjetid har det ändå varit en fin helg. Min makes jobbhelg inföll denna helg och det innebar att en hel dag gick bort där vi inte kunde fokusera på städning, vilket hade behövts. Däremot mötte jag upp mina föräldrar tidigt, redan vid 09:30 för att umgås. Det haglade, men det gjorde oss ingenting då storebror tyckte det var roligt. Vi stannade till vid en lekpark på vägen hem, därefter blev det lunch, lek och barnbarns gos innan det var dags för storebrors vila och de traskade hemåt igen. Kvällen fortsatte lugnt. Gårdagen var en aktiv söndag, minst sagt. Startade med att vi hängde på låset vid IKEA och efter 1 timme var vi färdiga vid kassan och på g mot bilen. Vi hämtade upp svärmor, stannade till snabbt vid plantagen och därefter tog vi det lugnt hemma hos oss med lunch och chokladbollsfika. Himla fin helg, men som sagt gick städning och fix i hemmet bort. Men det får vi ta till nästa helg och städningen får jag helt enkelt ta lite pö om pö när tillfälle ges.

Det blev ett lyckat köp från IKEA och vi kom hem med allt på listan, inklusive någon grej utöver. Det som stod på listan var:

Saker till spjälsängen. Madrass, lakan, påslakan, kudde, täcke, madrasskydd.

Skötsaker. Skötbädd, nytt fodral, poncho handduk.

Kuddar. Fyra nya soffkuddsfodral i blå färg.

Matservice (tallrikar och glas i plast) och mobil (färgglada till skötbordet).

Ljus. Värmeljus med doften vanilj.

Det som kom hem utöver är de till matservicen, ljusen och lite mixad choklad. Annars höll vi oss till listan, för även om IKEA har schysta priser, är det då inte alltid billigt.

Summa summarum en fin helg. Sista helgen i januari levererade och nu är jag taggad på denna vecka då jag hittills har tre inplanerade träffar med tre olika mammor jag nyligen lärt känna samt kan få ordning lite i hemmet.

Hoppas att er helg varit fin!

PS. Fredagen blev en fin dag den med. Efter att ha lämnat storebror på förskolan tog jag det bara lugnt hemma tillsammans med lillebror. Tog emot en stor Ica leverans. Till eftermiddagen stannade jag till vid en lekpark, men det var storebror föga intresserad av. Fortsatt lugn kväll.

6 reaktioner till “Ännu en helg…

  1. Wow vilken härlig helg du verkar ha haft! Städningen kan vänta, det är samma här hemma! Fått skjuta upp den också, haha! Så mycket bra och fint ni fick med er hem från Ikea! En väldigt händelserik och rolig helg låter de som! Hoppas du fått en fin start på nya veckan! Kram<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s