Nu har vi återvänt till vardagen med förskola och jobb. I onsdags var maken hemma med oss och det blev en trevlig och lugn familjedag med viss städning på schemat. Vi lyckades även köpa in en spjälsäng (Sundvik) från en privatperson för endast 100 kr – vilket kap! Vi är riktigt nöjda och nu ska vi endast komplettera med madrass osv. innan vi kommer vilja använda hans säng till 100%. Dessutom uppnådde vår lillebror en milstolpe – nämligen genom att vända sig från mage till rygg! Så häftigt. Han blev, likt storebror, glad men förvånad över att hamna på rygg. Nu verkar det som om han tänker att det är kul att fortsätta till nästa milstolpe genom att vända sig från rygg till mage också. Får se om det händer inom en snar framtid!

Igår var det som sagt tillbaka till vardagen. Och storebror blev så glad över att få åter vara på sin förskola och lämningen blev därmed himla smidig, vilket värmde i mammahjärtat. Annars blev det en fortsatt lugn dag inomhus och jag fick till ett härligt samtal tillsammans med min farfar. När jag hämtat storebror passade jag på att vara ute lite extra när solen tittade fram och bjöd på vårdagskänsla, något kylig dock. Vi lekte i lekpark, tog en mysig promenad. Totalt var vi ute i 30 minuter innan vi båda kände att det fick vara tillräckligt. Hemma har vi sedan lekt med tågbana, bilar, läst bok och myst framför tv. En fortsatt lugn eftermiddag med andra ord. Kvällen blev lika lugn den med middag, fix i hemmet och nattning av storebror. Därefter beslöt vi för att lägga oss relativt tidigt, vilket visade sig vara bra eftersom storebror sov oroligt.

Dagens planer är något oklara. Vi får en Ica leverans, så lär nog bli en snarlik dag likt igår. Vi får allt se, men soligt ska det bli, så får se om vi tar oss ut något! Ha en fortsatt fin fredag.

8 reaktioner till “Åter till vardagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s