Godmorgon fredag. Idag önskar jag mig solsken och en lugn dag med inga utbrott. Vi får väl allt se vad fredagen har att erbjuda förutom att vi är hemma med storebror idag. Likt gårdagen är förskolan stängd pga. planeringsdag. Blir nog lekplatshäng, promenad och/eller någon rolig aktivitet inomhus utöver leksaker.

I stort sett har denna vecka varit fin. Måndagen blev dock inte lika harmonisk som föregående måndag, men hanterbar ändå. Vi tog oss ut för att leka och snabb inhandling från Ica. Tisdagen och onsdagen bestod av att lämna och hämta storebror på förskolan. Tisdagen blev lugn hemma men på onsdagen fick vi sällskap av min farfar. Igår var förskolan som sagt stängd och storebror fick ta helg två hela vardagar tidigare. Min farfar valde att komma igår också för att bidra med extra händer och sällskap och min bror anslöt också. Himla trevligt! Min bror bjöd på pizza och det blev många olika samtal och mys med pojkarna. Maken har kommit hem sent två dagar i rad då han köpt en massa saker till vårt eventuella högtalarsystem, därmed blev det rester till middag i onsdags och McDonald’s till middag igår.

Planen för dagen är att ta oss ut för utomhuslek, då det blev en inomhus dag igår. Men vem vi träffar eller vad vi gör är ytterst oklart och vi tar denna fredag som den kommer. Förhoppningsvis kanske vi ser på Talang till kvällen.

Hoppas att ni får en fin fredag idag!

14 reaktioner till “Vecka 3 – uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s