Denna helg har verkligen levererat. Likt lördagen var även denna dag helt i min smak. Dagen började lugn, därefter stod städning på schemat, vilket till min äldsta sons glädje betydde dammsugning. Vi fick även upp ytterligare två tavlor i vårt kök. Vid 10:00 fick vi besök av våra fina vänner L och R och det var ett kärt återseende. Storebror var så lycklig, så lyrisk av att de kom på besök, vilket alltid är fint att se. Vi bjöd på lunch och fika och vid fikat fick våra söner öppna försenade födelsedagspresenter. Av våra vänner fick vår storebror en dinosaurie bok och pysselbok med dinosaurier och av oss fick R två 9-bitars pussel, en med en helikopter på och en med en bil på. Båda killarna blev jätteglada!

De drog hem vid ca 12:30 och då var det fokus på att få storebror att vila. Efter att ha läst två böcker somnade han skönt nog och sov mer än två timmar. Medan tog vi det lugnt i soffan och njöt av lugnet. Lagom till att storebror vaknat från sin vila blev det att montera ned soffan, dammsuga hela mattan samt i soffan och sätta fast benen på soffan igen. Storebror som älskar dammsugning blev otroligt glad över att se att dammsugan åter kom fram. Därefter blev det fokus på middag, nattning av lillen, ta hand om disken och städa undan alla leksaker innan vi kunde åter slå oss ned i soffan och njuta av lugnet. Denna kväll är jag i valet och kvalet om jag ska få en kämpig natt eller om jag ska ta den enkla utvägen och fortsätta samsova med lillebror, som vi gjort sen 3 månader tillbaka.

Hur har veckan varit? – veckan har varit fin. Måndagen startades bra med två glada söner hela dagen, maken var ledig på onsdagen och det har varit en lugn vecka i övrigt och en intensiv helg med nära och kära, vilket är helt i vår smak.

Veckans sämsta? – stormen som var över oss i onsdags. Det både blåste och häll regnade. Knappt att jag orkade stå pall mot vinden.

Veckans köp? – pussel, jeans, ramar, poster, ritblock och underlägg, play-doh lera, korgar till skötbordet och andra nödvändigheter från Clas Ohlson.

Veckans fått? – ett fint fodrat regnställ av mina föräldrar till storebror och fina födelsedagspresenter av våra vänner.

Veckans godaste? – måste nog vara hamburgaren från Brödernas. Himla gott!

Veckans idylliska? – alla de mysiga stunder med min familj. ♡

Veckans tråkigaste? – storebrors fodrade regnjacka gick sönder. Men den gick att laga, som tur är!

Veckans produktivitet? – fått upp tavlor, städat, handlat in nödvändigheter till hemmet och fixat soffan.

Veckans längtat efter/längtar efter? – längtat att träffa våra fina vänner idag och nästa vecka ser jag fram emot eventuell kusinträff och släktträff för att fira min farfar.

7 reaktioner till “Sammanfattning av veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s