Inlägget skulle publiceras igår

Idag är det fredag den 13:e. Har ni haft någon otur?

Dessvärre började min morgon med just det: otur. Efter en mer eller mindre bråkig påklädning av storebror råkade blixtlåset till hans fodrade regnjacka gå sönder. Just denna regnjacka får bara inte gå sönder, det är verkligen en av de bästa jackorna så här års då den passar när det är blött men kallt ute. Men såklart har vi den oturen att jackan skulle gå sönder, komiskt nog under fredag den 13:e. Hör egentligen inte alls till dagen, bara en väl använd jacka som nu sjungit på sin sista vers.

Resten av dagen blev sådär. Efter att jag lämnat storebror på förskolan, traskade jag hemåt i duggregn och väl hemma sjönk jag ned i soffan med lillebror. Inga knåp har blivit gjorda idag, då vi fortfarande har problemet att vi inte kan lägga ifrån vår älskade lillebror under hans vilor. Men vad gör det, jag passar på att njuta lite extra av all bebisgos då det här kan vara vår sista bebis. Med något sämre mående än övriga dagar så har jag tack och lov fått lite sällskap över telefon med min fina farfar, vilket alltid är en höjdpunkt på dagen.

Framåt eftermiddagen hämtade jag storebror från förskolan. Jag passade även på att hämta ut två paket innehållande granpåse och födelsedagspresent till min väns barn (och storebror). Regnet hade upphört och en antydan till sol trängdes fram genom molnen, därför beslöt vi stanna till vid en lekpark innan vi begav oss hemåt där vi nöjt lekt med alla olika tänkbara leksaker i storebrors rum. Så mysigt!

Till middag blev det potatisgratäng med fläskytterfilé. Vi konstaterade dessutom att jackan var helt förstörd såvida vi inte kunde laga jackan genom att köpa nytt blixtlås. Förhoppningsvis kommer det fungera, men det vill jag säga är en helt annan historia (dvs. jag har 0 kunskap av att laga kläder). Nu blir fokus att städa, natta storebror och sedan en lugn stund i soffan framför Talang.

Ha en fortsatt fin kväll!

BFU på jackan som gick sönder

6 reaktioner till “Fredag den 13 januari

  1. Åh, de var verkligen en Fredag den 13:onde för er då dagen inte startade så bra! Hoppas de går att laga den med nytt blixtlås! Så gott med potatisgratäng och fläskytterfilé!! Hoppas ni får en bättre Lördag nu, kramar ❤

    Gilla

  2. Hoppas att jackan går att laga eller att ni hittar en likvärdig ny.
    Vår äldsta dotter föddes fredagen den 13:e så det kan hända bra saker också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s