Den här lördagen blev helt i min smak. Med lösa planer tillsammans med mina föräldrar beslöt vi att gemensamt åka till ett shoppingcentrum. Några timmar senare möttes vi upp och fick många ärenden gjorda. Däribland lämnade vi in storebrors regnjacka hos skräddaren, fått ett nytt fodrat regnställ, jeans till mig, köpt lådor till vårt skötbord, ramar samt andra nödvändigheter från Clas Ohlson. Innan hemgång stannade vi till vid Brödernas för lunch. Mina föräldrar följde sedan med oss hem på en kopp kaffe och bidrog med hjälp att få upp våra söners födelsetavlor i vårt vardagsrum. Och så fint det blev!

När mina föräldrar gått hem fortsatte vi fixa i lägenheten. Både sonens nalletavlor kom upp likt och fixat så att våra andra tavlor med kaffe tema kan enkelt komma upp imorgon. Maken borrade hål och satte en hasp på vårt nya skötbord samt tog bort benen som gjorde att skötbordet kom ned några centimeter och är i rätt höjd för mig. Däremellan har vi interagerat med våra söner genom lek, bus eller gos. Efter att alla leksaker kommit på sin rätta plats var det fokus på att få storebror i säng och därefter har jag tagit tag i min garderob. Kläder jag inte kunnat använda under och efter graviditeten har åter fått komma på plats och rensat bort gravidkläder och kläder jag inte längre önskar använda. Mycket borde ha gjorts som inte har hunnits med, exempelvis städa i hemmet, men det tar vi tag i förhoppningsvis imorgon.

Önskar er en fortsatt fin lördag!

8 reaktioner till “14 januari

  1. Vilken effektiv dag det blev och så fint med tavlorna. Flickorna har också var sin sådan men än så länge har de inte kommit upp i deras rum men det kommer förhoppningsvis.

    Gilla

  2. Heja er som kämpar på med allt fixande, det beundrar jag er (dig) för.

    (Sent) Svar: Tack, glad att du gillade sidorna för januari i min bullet journal.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s