…Helt fantastisk med två nöjda söner hela dagen! Detta gjorde att jag som mamma fick extra ork att ta hand om mina älskade söner. Det blev både utomhusvistelse på förmiddagen och på eftermiddagen. På förmiddagen handlade vi och därefter lekte vi i en lekpark, som var sådär då lekparken var täckt av is. På eftermiddagen träffade vi upp en vän till mig och tog en skön promenad innan det var dags för middag och sedan nattning av liten.

De resterande dagarna har varit fina de med! Lillen har åter börjat vara på förskolan efter jullovet, vilket är glädjefyllt hos både storebror, men också för oss som får ta del av den glädjen. Dock är det något kämpigt vid lämning, men det kan bara gå bättre! Medan storebror varit på förskolan har jag och lillebror tagit det lugnt hemma både tisdagen och idag. Igår var maken ledig ifrån sitt arbete och följde med oss till BVC där lillebror både vägdes, mättes och fick sina vaccinationer. Allt såg fint ut, skönt nog! Därefter fyndade jag och maken både en poster med alfabetet på, tjockare papper att måla på, play-doh lera × 4 och ett underlägg med alfabetet på som han kan ha när han både målar och leker med lera. Ja, vad fyndade vi till oss själva? Nja, bara ett skohorn och möbeltassar, däremot njöt vi av en god hamburgare från Burger King, vilket inte heller är fy och skam. Framåt eftermiddagen hämtade jag hem vår älskade storebror och tillsammans har vi haft en mysig eftermiddag och kväll hemma. Maken fick tid till att planera inför uppfräschning av vårt nya skötbord medan jag fick lite tid att vila upp mig. Bra kväll med andra ord, som nästan varje kväll!

Ikväll står dusch, disk, städning och vika tvätten på schemat. Allt detta tar vi tag i när storebror somnat och vi kan turas om att ha lillebror. Därefter blir det säkert att se på någon serie eller bara slötitta på TV, vilket absolut inte är fy och skam heller.

Hoppas att ni fått en fin torsdag idag!

En reaktion till “Veckan startade…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s