…Börjar lida mot sitt slut. Det har varit en fantastisk vecka, även fast att större delen av veckan blev en lugn hemma vecka för att återhämta oss från sjukdom. Bästa på veckan är helt klart sonens födelsedag och allt firande till hans ära. ♡

Denna söndag bestod även den av firande för vår fina son. Eftersom min ursprungsfamilj befann sig i Jönköping igår så kom de idag istället för att fira min son. Han blev så otroligt glad när de kom in genom ytterdörren och han blev så glad över alla fina presenter de hade med sig. Svart tjocktröja och brio tåg på batteri av min bror, ratt till vagn, alfabetspussel och tvådelad bamsepyjamas av mina föräldrar. Han visade även stolt upp sina leksaker han fick igår och uppskattade all uppmärksamhet han fick. Vi fikade även från gårdagens fika och smällde puff-med-serpentiner i till hans ära, vilket han tyckte var jätteroligt!

Efter den här helgen och ingen vila under dagen har gjort lillen så trött. Det gick smidigt att få honom i sängs, utan protester och han somnade på stört. Därefter har vi behövt ta itu med tvätt (hänga, vika och lägga på dess rätta plats), trösta en 3 månaders bebis med magont och andra bestyr i hemmet såsom städning, diska och göra en Ica beställning. Till det hann jag även se Ur spår. Väldigt trevlig film!

Hoppas att ni fått en bra första vecka och fint avslut denna söndag. ♡

20 reaktioner till “Årets första vecka…

  1. Vilka fina grejer han fick, stort grattis i efterskott! Och Ur Spår såg jag för andra gången nyligen, tycker också att den är himla trevlig! ^^

    Gilla

    1. Eller hur! Han är så lätt att köpa till. Bara en färgglad kartong är kul. Det är en av många saker som är så fint med honom, att han är så tacksam 🥰

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s