Vår sons andra födelsedagstårta

Idag slår vi i glasen och hurrar för att vår son idag fyllde hela 2 år! 🎉🥂

Det är helt sjukt hur fort tiden gått! För 2 hela år sedan låg vi på BB i Örebro och njöt av att äntligen få träffa vår älskade son, som vi längtat så så länge efter. Idag blev han 2 år och det firades tillsammans med våra fina släktingar. Morgonen startades dock lugn med lite lek, frukost, videosamtal med mina föräldrar och presentöppning. Av oss fick han en spis/ugn och pannkaksset. Allt blev otroligt uppskattat och under större delen av dagen har han lekt med sina nya leksaker. Till lunch åt vi goda pannkakor, som vi infört som en tradition att man ska äta och sedan blev det fokus på storstädning av hemmet och bakning. Vid 15:00 kom våra gäster bestående av min faster med man, min farfar och min svärmor. Det blev ett lugnt firande helt i vår smak och lillen fick himla fina presenter: leksaksmat i både plast och trä, kastrull och stekpanna i trä samt en bok med författaren Anna-Clara Tidholm. När alla gäster gått stannade svärmor kvar för middag (där vi blev bjudna på thai, mums!) och efter att äldsta sonen somnat har vi spelat lite plump. Det klassiska när min svärmor är här. Därefter har det bara varit fokus på att ta det lugnt hemma inför morgondagens firande.

Vill dessutom slänga in utvecklingen som skett från år 1 till år 2. Dvs. förra året var han inte alls medveten om att folk kom hit för att fira honom till att idag vara rätt medveten om det. Förra året kröp han runt bland alla presenter, satt i knät och undersökte sina presenter krypandes till att nu kunna gå, springa och sitter mer eller mindre självständigt och öppnar presenter. Förra året kunde han enbart jollra, medan i år kan han säga ord som vi förstår och förstår i princip allt vi säger. Det finns så många olika utvecklingssteg som vi passerat och många utvecklingssteg vi har framför oss. Alltid spännande att få följa sina barns framsteg och utveckling. Så kul att han har fått känna så mycket kärlek riktad mot sig idag – sådant gör att mitt hjärta blir alldeles varm. Vår älskade son, så liten men ändå så stor. Så älskad och omtyckt. Vårt allt, vår ögonsten. ♡

Födelsedagspresent från oss

6 reaktioner till “Lille Skrutt 2 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s