God kväll fina ni. Jag hoppas att allt är bra med er och att ni fått en bra start på det nya året!

Här fortsätter våra dagar flyta på. Vi mår bättre efter att ha haft covid och vi försöker njuta av en familjebubbla, trots sjukdom. Skönt nog var maken hemma hela veckan, vilket maximerade att även jag kunde återhämta mig i lugn och ro. Barnen mår okej, utöver små snoriga, vilket även det glädjer mig. Därav har våra dagar bestått av att bli bra och att ta det lugnt. Vi har varit ute på promenader och låtit storebror få ett miljöombyte, vilket han har visat med kortvarig uppskattning, innan tröttheten slog till. Helt förståeligt! Vi har hämtat ut lillens födelsedagspresent, slagit in båda två, vi har tagit undan granen (dock till balkongen tills vidare), vi har tagit tag i en del av vår enorma tvätthög, vi har plockatoch städat i hemmet (mer imorgon) och umgåtts som en familj. Julen är på väg att komma ned i sina lådor och därefter är det bakning som står på schemat inför imorgon. Ja, inte är man alltid taggad att ställa sig och baka efter 21:00, men det är mysigt på sitt sätt!

Det är inte mycket att skriva om då dagarna flyter ihop när man går hemma. Men nästa vecka är det samma, gamla rutiner igen där maken återgår till jobb, storebror förskola och jag är föräldraledig med lillgrabben. Mysig vardag och ingen ångest över att behöva återgå till rutinerna igen!

Igår blev vår älskade son hela 3 månader. Tiden går så äckligt fort! Han är helt fantastisk, men även han har sina besvärliga sidor, likt alla människor. Han förgyller våra liv och även storebror är överförtjust i sin lillebror fortfarande. Många pussar, kramar, försök till att bjuda in till lek. Det är så fint att se! Och lillebror skiner upp så fort storebror kommer i närheten, ler och följer nyfiket honom med blicken. Ser gärna på hans lekar med stort intresse eller tycker storebror är himla intressant att titta på när vi äter. Brödrakärlek, även fast att de inte är helt fullt medvetna om det. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s