…Blev en stillsam historia. Med andra ord en nyårsafton vi för alltid kommer bära med oss, men inte se tillbaka till med glädje. Nej, här blev det att kurera sig något extra eftersom storebror blev sjuk natten till nyårsafton och hade feber till och från under hela dagen. Så det blev en pyjamas nyårsafton för oss allihop, vilket kanske inte är fy och skam egentligen. Själv mådde både jag och maken bättre, men såklart inte bra. Därmed stannade vi bara inomhus hela dagen och tittade på TV och lekte med storebror i den mån han orkade. Lillebror började tempa upp, men det gick skönt nog ner när vi tog av han både byxor och filt, så rådet vi fick från 1177 (åka in om han uppvisar 38° i temp) slapp vi, skönt nog!

Mina föräldrar var snälla och kom förbi med en påse från Apotek och Ica. Så lite glass och mat hade vi allt till kvällen. Vi beslöt oss även att spela bingolotto sent på kvällen, men tyvärr vann vi inget den här gången heller. Vi lyckades hålla oss vakna för att se några fyverkerier, men mesta dels hörde vi dem. Till middag gjorde vi det enkelt för oss; tacos. Det gjorde oss ingenting, vi hade ändå ingen nyårskänsla, men absolut hade vi slagit på större om det vore så att vi var friska.

Idag är det den första januari. Det firar vi med att båda pojkarna är feberfria och likaså vi. Med andra ord på bättringsvägen, utöver att vi har kvar vår jävulusiska hosta, stundtals ont i magen och täppta/snoriga. Klassiska förkylningssymtom.

Hoppas er nyårsafton blev fin. Och att ni får en superfin första dag på år 2023! 🎉

14 reaktioner till “Vår nyårsafton 2022…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s