Då var det vår tur. I ungefär 3 år har vi lyckats kunna hålla oss ifrån covid, men nu var det vår tur att få viruset. Både jag och maken är de smittade med jobbiga symtom: halsont, hosta från lungorna, feber (40°), muskelvärk, huvudvärk, ont i magen och kraftig orklöshet. På det har vi en pigg snart 2 åring som idag fick feber, snuva och besväras av en jobbig hosta nattetid. Lillebror har varit snuvig ett bra tag nu pga. alla förkylningar, men nu börjar jag misstänka att även han fått viruset. Dessvärre har inte min kropp orkat producera bröstmjölk till lillebror, därav har det blivit en hel del ersättning, men nu verkar det komma igång igen, så håller tummarna för det, då han har blivit mer besvärlig kring att äta från tutten då han inte ens ger det en chans. Jag hoppas på att de amningen kommer fungera igen för oss båda två då båda mår bättre och att båda våra söner kommer lindrigt undan och slipper bli lika sjuka som oss!

Därav har våra dagar varit lugna, då vi blev sjuka natten till tisdagen. Det har inte alls varit roligt för vår äldsta son att ha två föräldrar som varit så dåliga. Men trots hur dåligt vi än mått har vi försökt leka, läsa böcker och hålla på rutiner gällande mattider och vilostunder. Det verkar ändå ha fungerat.

Det blir därmed en väldigt lugn nyårsafton. Inga planer än så länge förutom att ta det lugnt och kanske äta något gott. Jag känner just nu ingen direkt smak och från och med igår och hela dagen idag har jag haft halsont från helvetet – gjort så ont att jag inte vågar svälja för då börjar jag nästan gråta. Läskigt! Men det är bara trycka i sig vätska och mat och det lär vi även göra imorgon.

Hoppas att allt är bra med er! ♡

6 reaktioner till “Covid-19 – mellandagarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s