…Kvar till julafton. Jösses, ibland när jag sätter igång en julfilm eller lyssnar på en låt osv. får jag en deja vu känsla av att jag precis sätt eller lyssnat på filmen/låten, men i själva verket var det ett år sedan. Lustigt!

Idag har det blivit en lugn och mysig dag. Under förmiddagen tog vi oss ut, handlade och lekte i lekpark både innan och efter. Eftersom lillen varit snorig och hostat sen slutet av förra veckan har jag valt att ha honom hemma för att han ska få möjlighet att bli så bra som möjligt till julafton och bara tagit dagen efter hans ork och tempo. Till eftermiddagen kom min farfar på besök i några timmar, vilket var uppskattat! Igår startades veckan med en skön och lugn dag. Gick till Ica och Apoteket, därefter tilläts lillen få leka en stund i en lekpark på vägen hem. Inget speciellt hände! Trött och ligger halvt nedbäddad med lillebror och en katt vid fötterna. Blir nog dags att sova strax!

Hoppas att ni fått en jättefin tisdag idag!

6 reaktioner till “Endast fyra dagar…

 1. Hösten har verkligen gått fort! Hoppas lillen blir frisk till julafton. I dag fick lilla I vinterkräksjuka och fick hämtas tidigare på förskolan. Nu finns väl risken att fler i familjen blir smittade och det känns inte kul alls 😦

  Gilla

  1. Det har det verkligen gjort! Tack, vi var åtminstone tillräckligt friska och fick en fin julafton med släkt och familj ☺️
   Trist med vinterkräksjuka.. Hoppas att det inte saboterade er jul! 🙏🏻

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s