God kväll. Hur har eran lördag varit?

Vår lördag har varit himla fin. Något tråkig om du frågar vår äldsta son, men i slutändan är även han tacksam över dagen. Från förmiddag framåt tidig eftermiddag ägnades åt att storstäda i hemmet. Väldigt välbehövligt då man inte har den tid och ork längre på städning. Storebror tyckte det var roligt att damma av möbler med sin pappa, men blev genast tråkigt när vi rengjorde på ytor han inte direkt nådde eller kunde bidra till. När dammsugaren däremot kom fram blev det genast roligt igen. Minstingen fick skönt nog följa med i bärsjalen, vilket fungerade fint.

Till sen eftermiddag kom sedan min ursprungsfamilj. Tillsammans åt vi mat från en thai restaurang, vilket samtliga åt med god aptit. Efter maten bjöd jag på hembakta lussebullar och mjuk pepparkaka tillsammans med en kopp glögg och/eller kaffe. Emellanåt har det blivit lek eller gos med våra barn. De åkte hem runt 20:00 och då var det fokus på att natta storebror samt röja undan leksaker samt plocka in disken i diskmaskinen. Nu njuter vi i soffan framför årets julkalender och en Pinoccio film som jag nog inte direkt kan anse som något… Bra. Inte än i alla fall haha.

P.s. torsdag och fredag blev bra, inte så olik från varandra. Både lämnade och hämtade storebror från förskolan. Eftersom det varit många minusgrader har jag valt att bara vara ute korta stunder, dvs. fram och tillbaka till och från förskolan. Eftermiddagen och kvällen bestod mesta dels av lek med storebror, pysslade om båda sönerna, middag, nattning av storebror och återhämtning på kvällen efter att vi städat undan efter dagen. Inte så olik många andra dagar.

Hoppas ni fått en fin lördag!

8 reaktioner till “17 december 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s