Rubriken beskriver vad som hänt de tre dagar jag inte uppdaterat bloggen. I måndags hade vi skrikfest deluxe och vår kära storebror ville gång på gång sova men var uppenbart besvärad av sin lillebrors skrik att han inte kunde komma till ro. Efter mycket om och men somnade han sent, så någon vila fick han, tur nog. Annars blev det en lugn och fin inomhus måndag och framåt eftermiddagen fick vi besök av min kära farfar en stund, vilket var väldigt trevligt. Tisdagen startades tidigt där vi gjorde oss fina inför luciafirandet på förskolan. Emellertid blev det med en halvtimmes varsel inställt och vårdnadshavare fick vid hämtning se bilder och/eller video från deras firande under dagen istället. Gjorde mig egentligen ingenting. Storebror fick bli tomte i år och han tyckte det var roligt att få ha mer annorlunda kläder på sig, dagen till ära. Till eftermiddagen passade vi på att baka pepparkakssockerkaka, jag och storebror, medan lillebror sov gott i vagnen. Bakning är en stor favorit hos storebror, till hans mammas glädje, så det är en mysig aktivitet jag gärna gör tillsammans med min son. Bonus är att han inte är så sugen på att smaka sedan, så bara självaste bakningen är rolig, vilket också jag uppskattar en hel del.

Idag har dagen inneburit att lämna och hämta på förskola samt delta på BVC träff. I gruppen var det föräldrar som har fått barn i oktober likt oss och tillsammans delar man med sig av sina upplevelser, positiva som negativa, vilket alltid är nyttigt att få höra på.

Nu ska jag få ta en efterlängtad dusch och därefter ta det lugnt i soffan framför något på TV. Hoppas att ni också fått en fin onsdag idag.

4 reaktioner till “Skrikmåndag, Lucia och BVC träff

 1. Lite synd att ni inte fick vara med men det gick ju så här också. Här blev det inget firande för båda flickorna är inne på tredje veckan av sjukdom. Envisare bacill får man tyvärr leta efter…

  Gilla

 2. Vad mysigt med BVC-träff! Det var ju inte självklart för föräldrar som fick barn under pandemin

  Svar: Tack för orden relaterade till min föränderliga bullet journal.

  Kram

  Gilla

  1. Det var verkligen trevligt. Nej, så var det, jag fick inte heller något som förälder under pandemin. Men nu när det inte finns sådana restriktioner längre är det något nytt och roligt som sker som förälder istället ☺️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s