Idag firar jag och maken hela 9 år ihop. Det är helt galet att det redan gått 9 år sedan den dagen vi stämde träff lördag den 7 december 2013. Den dagen vi kysstes för första gången och den dagen vi båda kom överens om att vi blev ihop. Vi har gått igenom en hel del ~ suttit med den andre när den övningskört och tagit körkort, varit med om varandras gymnasietid och student, flyttat hemifrån 2017, flyttat till en annan stad 2018, blivit med hund och även genomgått avlivning, flyttat i staden, genomgått universitetsår, blivit gravida, förlovat oss samt gifte oss samma år, genomgått en förlossning med kejsarsnitt och uppfostrat det barnet ihop, flyttat tillbaka till hemstaden och blivit gravida och genomgått ytterligare en förlossning och nu sitter här med två otroligt fina barn, fin lägenhet och på det även skaffat oss en katt. Utöver allt det fina har vi genomgått sorgperioder, tålamodsprövande tider där vi har segrat med vår kärlek för varandra. Detta är väldigt väldigt kortfattat om det vi genomgått under 9 år ihop, men allt går då inte att skriva ned så här kortfattat och kräver mer ord. Men det jag tar med mig från alla de 9 år tillsammans med denna underbara man är att jag älskar honom så otroligt mycket och tacksam över att få dela mitt liv tillsammans med honom. Jag är också tacksam över hans inspirerande tålamod och hans otroligt fina stöttning genom svåra tider. Mitt allt, min andra halva. Kan man bli mer kliché än så?

Idag har vi valt att inte fira på något speciellt sätt. Vi köpte med oss lite roligare mat från Ica som vi fått i rabatt av en babybox och fikade till kvällen tillsammans med storebror. Trött blev han som vanligt innan 19 och nattningen gick smidigt. Därefter har jag hunnit fixa med disk, fylla på foder till Freya, vika tvätt och lägga på sin rätta plats och nu vilar jag i soffan med min yngsta son i famn. Blir en fortsatt lugn stund i soffan ihop.

7 december genom åren

7 december 2021 ~ då firade vi vår 8 års dag med en frys pizza i ugn och glass till efterrätt. Inte lyxigare än så, vilket vi var helt överens om. Det var dessutom minus 17 grader ute, men trots det tog vi oss ut på en promenad och det blev en fortsatt lugn hemmadag.

7 december 2020 ~ sista praktikdagen och ett barnmorskemöte var jag på. Jag var gravid under den här perioden med storebror. Utöver det köpte vi hem mat från MAX och åt en god Ben&Jerry glass hemma, vilket är lyx glass för mig.

7 december 2019 ~ vi köpte med oss pizza hem och åt framför en film. Annars en lugn och trevlig andra advent blev det och vi mumsade på saffranspannacotta jag gjorde till efterrätt.

7 december 2018 ~ vi firade fem år med bravur. Vi åt oxfilé, hasselbackspotatis och någon svampsås till middag och creme brulee till efterrätt. Dessutom blev jag överraskad med fina, juliga blommor och däribland fanns det en silvrig kotte på pinne som dekoration. Den finns fortfarande med och står i en vas ovanför vår säng tillsammans med konstgjorda rosor.

Nu får jag önska er en fortsatt lugn onsdagskväll ♡

8 reaktioner till “7 december genom åren

 1. Den finaste hyllning jag läst och din man har verkligen världens finaste fru..👍♥️ har varit väldigt lite på WordPress det går lite upp och ner i perioder och det har varit bekvämare att bara vara på Facebook men ska försöka att skärpa till mig lite..ha en riktigt fin och mysig tredje advent nu..kram..🧑‍🎄🤗🌬️❄️

  Gilla

  1. Åh, tack snälla för de fina orden. ❤️
   Ja, unte alltid hinner man vara aktiv överallt, man får nästan välja vart man helst lägger energin på. Själv är jag väldigt inaktiv på facebook 😅
   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s