…Plus grader ute. Detta har gjort att snön har töat en aning på vägarna och blivit till slask. I vanliga fall hatar jag slask vädret, men idag välkomnade jag vädret med öppna armar. Det möjliggjorde att jag kunde ta mig ut tillsammans med mina söner i vår dubbelvagn på en promenad. Så skönt! Redan vid 09:00 var vi utomhus och trots att det var snö-blandat-regn upplevde jag det som härligt. Storebror fick springa av sig något, men eftersom han är smått förkyld fortfarande och lekparkerna är fylld med snö, vilket inte gör det framkomligt, så blev det bara en promenad idag. Detta men också för att det enbart gått 7 veckor sedan mitt kejsarsnitt och jag ska fortsatt ta det lugnt. Dvs. inte bära min äldsta son onödigt mycket. Jag har efter ca 5 veckor börjat bära storebror lite då och då, men enbart gjort det när det inte funnits ett annat alternativ. Detta kan ha orsakat min infektion i snittet (pga. överbelastning för tidigt), men oklart.

Utöver utomhusvistelse blev det en inomhus dag igen. Jag är fortsatt trött, mest troligt en biverkning av antibiotikan, så det är det skönaste för mig. Och även för sönerna som återhämtar sig från sin förkylning. Dock kan det bli påfrestande med inomhusdagar med, men upplever det mer hanterbart. Storebror vägrade sova sin enda vila, men när jag väl tvingade honom till sömn så sov han ca 2,5 timme. Skönt! Till kvällen blev det fokus på middag, hem och oss som familj.

Tänkte skicka ut lite rabattkoder nu som jag fått från både Twistshake och Namnlappskungen. Passa på att fynda något – så Twistshake har 50-80% rabatt just nu och med min rabattkod får ni hela 30% på det köpet med. Hos namnlappskungen får ni hela 20% rabatt på ett helt köp. Den rabattkoden gäller fram till 27/11-22.

Rabattkod Twistshake: 30KNASELIET

Rabattkod Namnlappskungen: KNAS11

Bild från 2019

12 reaktioner till “Idag har det varit…

 1. Bra att skynda långsamt med tanke på din infektion. Vad som orsakade den kan nog vara svårt att få klarhet i. Skönt att pojkarna är lite piggare nu.

  Gilla

 2. Härligt att ni kom ut men låter vettigt att ni vilar när ni är sjuka och du ska läka! ❤️

  Grymma rabattkoder kanske ska kolla om det skulle finnas nått mer jag behöver på twiskshake!

  Gilla

 3. Jag håller med dig där. Älskar när det är snö och vitt ute så man kan ta sig ut och busa i snön, men de senaste dagarna har varit omöjliga med barnvagnen. Hoppas ni alla blir friska snart och att ni får en riktigt mysig första advent ❤

  Gilla

  1. Ja, men visst. Snö där det fortfarande ges möjlighet att kunna ta sig ut är jag tacksam för. Allt annat är bara problematiskt haha..
   Tack, det fick vi. Hoppas att ni fått fina adventsdaga❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s