…Äntligen dags för min eftervårdsbesök. Men tyvärr behövde jag avboka dagens besök på grund av förkylning. Dock fått en ny tid om ca 2 veckor, så jag får väl vara tacksam för det. Jag behövde dessutom avboka morgondagens BVC besök med minstingen, men där fick jag en ny tid nästa vecka, vilket känns bra även det!

Idag har det inte varit en dans på rosor. Med två sjuka barn och ett mående som dessvärre inte är på topp är inte att föredra. En inomhusdag med en understimulerad och trotsig snart 2 åring och med en skrikig bebis kan väl ändå beskriva min dag. Igår kunde vi inte ta oss ut ur vår bostad utan problem och därmed har jag valt att stanna inomhus hela dagen. Jag tänkte att det borde väl gå bra, då storebror är förkyld och får dagligen vara ute på olika ärenden, men icke då. Är man snorig men på bättringsvägen, då kräver man fortfarande aktivering. Därmed har det blivit att rita, leka en hel del med hans alla saker och även bakat choklad- och pepparkaksmuffins från Mellistipset tillsammans, vilket var populärt. Utöver måltider och en vila på 1,5 timme har det dessutom blivit en del tv-tittande, vilket jag inte anser fel när man är sjuk och när jag inte kan ge storebror full uppmärksamhet när lillebror behöver amma eller ha närhet. Det gör även att storebror blir glad när lillebror skriker som allra mest. Annars blir han lätt orolig eller irriterad, det sistnämnde med full förståelse ibland när det blir en del skrikande under dagen.

Till eftermiddagen blev det att ta det fortsatt lugnt. Nattningen blev också smidig! Imorgon är fokus på att komma ut på åtminstone en promenad. Lille Skrutt är fortsatt hemma tills att jag ser mer friskhets tecken. Hoppas att ni fått en fin tisdag idag!

Bild från 2019

2 reaktioner till “Egentligen var det…

  1. Jag tycker om att ta del av din uppdatering. Hoppas att ni snart mår bättre och kan gå på bokade vårdbesök.

    (Sent) Svar: Tack för din varma kommentar.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s