I samarbete med posterstore

Finns det något finare än en stilren poster som matchar ens intresse?

Jag skulle nog inte tro det. Hos oss är samtliga posters ifrån företaget Posterstore och samtliga är inköpta efter smak och tycke men också utifrån våra intressen. I pojkarnas rum har de två fina nalle tavlor, varav ena nallen sitter i ett flygplan och den andra nallen sover på en halvmåne och håller ett flygplan i handen. Slående tavlor, både vackra, stilrena men passar också in på min äldsta sons stora intresse: flygplan. Dessa kommer han verkligen tycka om och förhoppningsvis uppskatta gesten från sin mor och far. I köket har vi utifrån mitt intresse: kaffe. En ”But first Coffee” följt av en poster med en kaffekopp bredvid kommer verkligen passa in i vårt kök, men det är också en rolig pik till mig själv som har en daglig abstinens av just kaffe som jag ofta blir påmind av min kära make. I vardagsrummet hänger bergs– och ugglepostern och matchar återigen bådas intressen. I sovrummet kommer inom kort tre posters komma upp med samma tema som vi har i hallen: stora tavlor där det är tre som sitter ihop men är ändå en enskild tavla, likt vi har i hallen. Blir supersnyggt när man kommer in i vår lägenhet och kan följa det tema vi valt att ha i vår lägenhet även inne i sovrummet. I hallen har vi strand och skogs tema med dimkontrast, därför kändes det som om klara, fina naturbilder på vatten, berg och båt skulle pryda väggen ovanför vår säng. 

Posterstore har dessutom egna ramar där du kan välja mellan en klassisk vit eller svart träram, vanlig träram, silver eller guld träram alternativt i metall. De svarta ramarna ni kan se som omringar både berg- och ugglepostern är från Posterstore och själv tycker jag dem är himla stiliga! Jag gillar också att man kan köpa en poster och en ram på en gång, det maximerar att tavlorna kommer att komma upp på sin rätta plats kort efter att man fått hem dem. 

Ser som sagt fram mot att få upp samtliga posters som just nu ligger på vänt och beundra alla vackra och genomtänkta tavlor i vårt hem. Hoppas att även ni kan finna fina posters som kan pryda ert hem efter smak och tycke men också utifrån era intressen. 

18 reaktioner till “Vackra posters till hemmet

  1. Så fina posters!

    (Sent) Svar: Tack för din kommentar. Jag använder min bullet journal dagligen i och med att jag fyller i den varje kväll som ett sätt att sammanfatta dagen. Det är en uppskattad kvällsrutin! Hoppas att du också hittar sätt att använda din kalender/dagbok på mer aktivt om det är något du önskar.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s