Fars dag. Min makes andra och min pappas 28:e fars dag. Rätt exakt, då min bror fyllde 28 år idag. Därav har denna söndag bestått av att fira de samtliga. Natten till idag blev rätt tumultartad med en kattunge som busade och lekte för fullt (och ljudligt) och en son som inte ville sova och mest troligt hade besvär med magen. Detta medförde att både jag och maken var vakna till och från under natten och båda fick dålig sömn. Därmed blev det en lugn förmiddag hemma efter lunch for vi hem till mina föräldrar för att fira min brors födelsedag med fika tillsammans med släkt. Väldigt trevligt och trots att storebror inte direkt fick sig någon vila under dagen var han ändå på gott mod. Födelsedagspresenter delades ut samt fars dag present till min pappa och efter fikat stannade samtliga gäster en stund för att umgås. Efter ca 3 timmar åkte vi hemåt, tog en promenad till Ica och gick sedan vidare hem för att laga middagen bestående av broccolisoppa (med makens egen touch) innan det var dags för en sen läggning för storebror. Därefter blev det fokus på att fira min makes andra fars dag, minus storebror tyvärr men så fick det bli. Efter att alla bestyr var klara och storebror nattad satte vi oss till bords och kalasade på min fars dag present till maken min och fyllde i pappret till skatteverket för vår sons namn. Spännande!

Dagen blev himla bra. Samtliga känns nöjda (de som mottog presenterna och vi som familj) så finns inget att klaga över. Hoppas att även ni fått en fin söndag idag!

Födelsedagspresent: pappa fick en fin navy blå från Dressman och min bror fick en nyckelring med kapsylöppnare och en bild på honom när han kör MC.

Fars dag present: pappa fick två trisslotter och ett eget knåpat rim från mig och min make fick 2 små burkar med marmelad (apelsin och aprikos), brieost med kex och en trisslott.

8 reaktioner till “Farsdag 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s