Idag är vi inne på dag 7 av 30 i november. Idag blev vår storebror hela 22 månader gammal (motsvarar 1 år och 10 månader). Så stor och imorgon börjar han på förskola, helt sjukt vad tiden gått fort! Därför var dagens agenda att handla in saker inför förskolan, men ett litet problem uppstod: bilbatteriet dog igen! Surt gick vi från garaget, till kjell och company för att handla in en starter till bilen, för att sedan inse att det inte gick att starta bilen ändå. Så hem gick vi för lunch och vila innan vi tog oss åter iväg till vårt centrum för en snabb Ica inhandling och försök att köpa ett par extra gallonvantar till storebror. Dock var hissen belamrad med nakna skyltdockor utan huvuden, vilket skrämde vår äldsta son något ofantligt, stackaren. På väg hem fick han i alla fall komma ut och leka en stund i en lekpark innan vi begav oss hemåt för middag och förberedelse inför imorgon. Resten av kvällen blir fortsatt lugn. Tanken slog mig att det skulle vara roligt att baka kladdkaka för att fira in kladdkakans dag, men orken tryter. Lika så bra det!

Jag hoppas att ni fått en fin måndag idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s