Sista helgen i oktober blev himla mysig! Eftersom maken var tvungen att jobba under lördagen så kom min mamma igen, likt i onsdags, torsdags och fredags. Det var otroligt fint väder och vi passade därmed på att ta en höstig promenad bland alla färgglada löv och träd. Vi var totalt ute i ca 2 timmar och väl hemma sov storebror i ca 3 timmar. Till kvällen kom även min bror och pappa förbi och vi bjöd samtliga på middag. Därefter tackade de för sig och drog hemåt och vi fick en fortsatt lugn lördagskväll hemma.

Söndagen var en riktig kaos dag. Skrek inte det ena barnet, så skrek det andra. Men det är så det är ibland! Vi var trots allt gnäll ute en stund på förmiddagen i lekparken och handlade in inför idag. Därefter tog vi det lugnt hemma, städade i vårt sovrum som blivit ett ordentligt kaosrum sen vi blev tvåbarnsföräldrar och tagit det lugnt. En slappardag med andra ord blev det under eftermiddagen/kväll.

Idag är det halloween. Högtiden firar vi in tillsammans med våra vänner med trerätters och eventuellt en spelkväll. Våra barn får även leka tillsammans och för deras skull ska jag försöka pynta hemmet med lite halloween saker så som karvad pumpa, ballongspöken hängandes i taket och på golvet och efterrätten ska jag försöka göra ett spindelnät som dekoration. Lilleman ska även få en skelett-outfit på sig och minstingen får vara fin i det ljusa setet han fått av sina morföräldrar. Mer om dagen kommer ikväll alt. en annan dag.

Happy halloween! 🎃👻

Bild från föregående år

6 reaktioner till “Sista helgen i oktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s