Vilka två fantastiska dagar det varit! Likt onsdagen var maken åter på sitt jobb och min mamma har varit hemma med oss. Och oj, så trötta både jag och Lille Skrutt varit under kvällarna med mycket aktivering och trevligt sällskap. Igår var vi bara runtom i området, men vi var ute i 1,5 timme på för- och eftermiddag (totalt 3 timmar), där det blev både lek i en lekplats, vi besökte en loppis där barnens mormor fyndade två leksaker till barnen och en snabbvisit till centrum för påfyllning av mina värktabletter. Lillen har fått springa runt en massor, fått upptäcka världen i sin takt, vilket alltid är trevligt för både oss och han själv.

Idag har vi besökt ett lekland. Vi var där ca 3 timmar där lillen fick leka en massor, främst med sin mormor, och vi tog även en paus där vi åt en god lasagne innan det blev mer lek. Väldigt uppskattat var det! Väl hemma igen somnade lillen på stört och vi passade på att äta en god morotskaka från ett konditori och umgås på tu man hand och gosa med bebis. Därefter blev det lite inomhuslek, middag och mys framför babblarna. Resten av kvällen fortsätter lugnt i soffan framför Idol.

18 reaktioner till “Vardag med mormor

    1. Jag kan tänka mig att du saknar den tiden. Jag passar verkligen på att njuta nu, för misstänker att tiden kommer gå galet fort och snart är mina små gossar stora tonåringar 😬😅

      Gilla

  1. ja men gud så man kan längta tillbaka alla sa ta vara det går så fort o vips är de tonåringar ha ha
    3 bebisen sen hänger bara med lite mera omställning från en till två tyckte jag nog lycka till

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s