Igår blev vår minsting hela 3 veckor (21 dagar). Tiden går då himla fort! Det går fortsatt bra hemma, inga konstigheter med varken bebis eller storebror, skönt nog. Vi har skapat oss lite rutiner nu när vi alla fyra är hemma, vilket är otroligt skönt för oss allihopa.

Igår blev det dock en annorlunda dag i jämförelse med övriga dagar. Igår var maken tvungen att återgå till jobbet för ett par dagar och då tog min mamma över. Redan vid 07 var hon här och hjälpte till med allt det jag inte kan göra med storebror och hemmet. Riktigt mysig dag fick vi alla fyra! Blev både att leka utomhus och inomhus i ett lekrum innan vi gick hem för lunch och vila. Därefter har vi lekt hemma med både pussel, brio tågbana, memory, läst en massor böcker och haft det trevligt. Fortsatt lugn kväll blev det sedan när maken kom hem och lilla Freya vågade sig ut på kvällen igen och både busade med maken samt följde han hela tiden. Han fick knappt gå runt i lägenheten utan en katt i hasorna. Mig har hon hittills inte velat bli klappad av eftersom jag nästan alltid är låst med en bebis i famn, men hon är väldigt intresserad av både mig och lillebror och vill gärna titta på oss på håll när vi är vakna men på nära håll när vi sover. Gott tecken enligt oss!

Idag ser dagen likadan ut, då barnens pappa är på jobbet och barnbarnens mormor är hemma hos oss. Vad vi ska göra idag är dock oklart, men skönt nog har vi idag rörelsefriheten att kunna åka iväg med bil vid behov eller röra oss omkring området likt gårdagen. Får se vad dagen erbjuder!

Hoppas att ni får en fin torsdag idag!

4 reaktioner till “3 veckor 💙

 1. Ja, tiden går fort. Så skönt att alla rutiner fungerar bra kring barnen.
  Så smidigt att din mamma kan vara behjälplig med uppgifter som du inte kan göra än.
  Mysigt att Freya börjar göra sig hemmastadd mer och mer!

  Ha en bra torsdag nu!

  Gilla

  1. Väldigt smidigt och tacksamt!
   Håller med. Nu håller vi tummarna för att Freya tycker det är spännande att få bli en del av vår familj, helt och hållet 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s