Inlägget publicerades dagen efter, egentligen tänkt att publiceras 2022-10-25

Denna tisdag har varit tok lugn. Till skillnad från igår var alla på bättre humör och dagen i sig blev betydligt bättre. Dagen startades vid halv 8, då storebror vaknade, och efter en lugn morgon tog vi oss ut på promenad och till olika lekparker, till storebrors glädje. Skönt nog var det behagligt väder ute och inget regn, däremot hade det regnat under natten, så det fanns gott om vattenpölar som storebror glatt traskade i. Efter lunch och vila har det blivit att fixa med ett katträd som maken hämtade under Lille Skrutts vila och vi har även transporterat Lille Skrutts alla leksaker från vardagsrummet till hans rum. Ja, i alla fall de leksaker som vi anser inte behöver befinna sig i ett vardagsrum, förutsatt att han inte vill ta ut de för dagen. Så skönt och nu kanske det blir mindre städning om kvällarna! Därefter har det blivit lite mer städning inför morgondagen i hemmet, ätit middag och njutit av familjelivet tillsammans. Vi får passa på då maken min behöver återgå till jobbet i fyra dagar, tyvärr, men vi är tacksamma över den tid han lyckats kunna få beviljat ledig, så vi ska inte klaga. Jag får dessutom hjälp av min mamma under de dagar som maken är på jobbet, vilket jag också är oerhört tacksam för.

Vår fina katt är än så länge skygg. Hon har hittills inte vågat sig fram under dagtid, däremot har hon vågat sig ut under kvälls- och nattetid (då storebror sover). Första kvällen hemma hos oss vågade hon sig ut för att se sig om i lägenheten och låg vid ett fönster och tittade ut. Igår kväll valde hon att komma ut från sitt provisoriska rum för sitt leka med min man, titta på mig och lillebror som låg och sov i soffan och gått runt i lägenheten och rekat läget. Himla bra och det anser jag som ett tecken på att hon börjar trivas, så håller tummarna för det. Än så länge är det för tidigt för att kunna utvärdera henne, men jag planerar att skriva ett närmare inlägg om Freya när vi lärt känna henne lite bättre och vi kan närma oss henne, på hennes initiativ.

Gårdagen blev en sämre dag, men ändå en bra dag. Regn och rusk som vi dessvärre inte kunde undkomma, men det gjorde inte storebror något att få leka i. Annars blev det ett ärende inne på Ica, utöver det stannade vi hemma och tog det lugnt och försökte vara närvarande för vår nyaste familjemedlem. Till kvällen åt vi gott godis och tog det fortsatt lugnt. En bra dag, trots mycket gnäll.

Hoppas att er tisdag varit bra idag!

6 reaktioner till “Uppdatering; vardagsinlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s