…Tummen ur och kom iväg på hörselundersökning av vår minsting. Vi fick höra att vi behövde vara där prick nio för att slippa sitta och vänta i flera timmar. Trots sjukhusets rekommendationer var vi där en timme efter öppning och blev mottagen på en gång. Självaste hörseltestet gick också väldigt bra, vilket inte vi var ett dugg oroliga över. Som blivande audionom anser jag att hörselscreening som erbjuds för nyfödda är oerhört viktig att gå på, eftersom tidig upptäckt av en hörselnedsättning hos barnet kan gynna barnets språkutveckling och barnets utveckling överlag. Undersökningen, såvida det är med godkända resultat och proben rätt insatt, tar endast 5 minuter och gör inte ont. Det är som klickande stimuli barnet får lyssna på i en lagom, icke skadlig ljudnivå, vilket är bra att informera om då många föräldrar undviker göra dessa test pga. rädsla över att det ska göra ont eller vara skadligt för barnet. Vilket det inte är; snarare tvärtom återigen.

Efter hörselundersökningen så tog vi det lugnt hemma resten av dagen. Blev både städning och vila på schemat, vilket inte är fy och skam en fredag. Det har dessutom blivit rå kyla här i Stockholm, något jag vill minnas inte besvärade oss när vi bodde i Örebro, så att få värma sig efter utevistelse med en varm kopp kaffe i soffan är då inte dumt.

Gällande torsdagen kommer ett inlägg inom kort. Hittills är lördagen uppbokad med att spendera tid med mina föräldrar och min faster med man och söndagen är vi fria att hitta på något alternativt vila. Att katten inte kunde levereras idag som lovat är vi fortsatt besvikna över, men förhoppningsvis hittar vi inom kort en ny katt som kommer passa oss som handen i handsken.

Ha en fin lördag idag!

6 reaktioner till “Igår fick vi äntligen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s