Idag blir vÄr minsting hela 2 veckor gammal. Detta har firats in med lite shopping pÄ en nÀrliggande secondhand butik för barn. Vi lyckades fynda en lekbÄge till vÄr babysitter vi fÄtt lÄna av min vÀn, 2 böcker om Gittan (böcker jag Àlskade som barn) till killarna, frÀmst till storebror samt dörrstopp. DÀrefter fyndade vi ett skohorn pÄ Clas ohlson, tumvantar pÄ H&M till storebror samt lite nödvÀndigheter frÄn Ica innan vi gick hemÄt för lunch och vila. Vid 14:30 var jag och lillebror hos BVC dÀr han bÄde mÀttes och vÀgdes. Allt sÄg skönt nog fint ut och jag passade Àven pÄ att höra efter gÀllande mitt snitt. Liten glipa som jag ska fÀsta en kirurgtejpbit över och ett blÄmÀrke som gör ont har jag fÄtt, utöver det ser allt fint ut. Skönt!

Resterande av dagen har blivit lugn. Vi har bara varit inomhus och smĂ„fixat lite i hemmet. Nu Ă€r storebror nattad och kvĂ€llen fortsĂ€tter med att rĂ„ om lillebror, Ă€ta kvĂ€llsfika (macka och/eller fil med en kopp te) och se pĂ„ TV. Även försöka hitta rĂ€tt kattunge till rĂ€tt pris och som vi tror skulle passa vĂ„r familj. VĂ„r tingade kattunge fick vi idag reda pĂ„ inte kommer kunna levereras till oss pĂ„ lördag, vilket kĂ€nns trist, men samtidigt helt okej. BĂ€ttre lyckat nĂ€sta gĂ„ng!

Som sagt blir minstingen hela 14 dagar idag. Hur fort gĂ„r inte tiden!? Enligt vĂ„ra ögonmĂ„tt och Ă€ven BVCs mĂ„tt vĂ€xer lillkillen pĂ„ bra, vilket alltid Ă€r betryggande. Livet fortsĂ€tter Ă„terigen i samma anda; trevliga och mysiga familjedagar, storebror som omsorgsfullt ser efter sin lillebrors vĂ€lmĂ„ende med en puss, kram eller klappar honom fint pĂ„ huvudet eller magen. Återigen, sĂ„ fint att se! Lugn och trygg miljö med en massor kĂ€rlek Ă€r det vi som förĂ€ldrar vill förmedla till vĂ„ra barn, nĂ„got vi har lagt mĂ€rke till att storebror prĂ€glats av, men nu Ă€ven lillebror, vilket vĂ€rmer vĂ„ra hjĂ€rtan att se. Dessutom har vi Ă€ntligen kunnat enats om ett namn till lillebror. Det var svĂ„rt och Ă€n Ă€r jag inte 100% sĂ€ker, men vi testar oss fram och tills att bĂ„da kĂ€nner sig 100% sĂ€ker, skickar vi in papprerna till skatteverket.

Hoppas ni fÄtt en fin onsdag idag!

2 reaktioner till “2 veckor idag đŸ’™đŸ‘¶đŸŒ

  1. SÄ skönt att allt sÄg bra ut vid kontrollen!
    SpÀnnande med en kattunge men sjÀlv hade jag definitivt vÀntat tills barnen var större.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s