…Vi har haft det! Tre nöjda killar fick jag med mig under en shoppingtur. Vi fick med oss både vantar till storebror (vintervantar som är fodrade och vattentäta och ett par fodrade galonvantar som introducerades idag) och till lillebror kom vi hem med 1 set med body och byxa plus ett till par byxor i storlek 44. Himla nöjd! Tanken var att köpa fingervantar (fast med tumme) och hämta ut en babybox, men det var slut på deras lager. Vi får försöka oss på en ny inhandling, då dessa tum-fingervantar är helt fantastiska istället för klassiska fingervantar på så här små barn. Efter vår shoppingtur åkte vi hem för lunch, nattning av storebror som sov hela 3 timmar. Därefter tog vi oss ut på en sen tur till lekparken där lillen fick leka av sig lite energi inför middagen och natten. Nattsömnen har blivit betydligt bättre med inget uppvak och han vill gärna nattas nuförtiden i sin säng, vilket är rena rama lyxen för oss!

Sammanfattningsvis var det en fin dag. Solen lös på fint och vi undslapp regnet som kom framåt kvällen, vilket var skönt. Och bilresan till shoppingcentrumet gick bra, hemvägen var det små gnäll från en hungrig liten 12 dagars pojk, annars gick även hemresan galant. Skönt med två nöjda söner i bil, vi har då hört skräckhistorier där det knappt går att ha sitt/sina barn i bilen.

Nu ska jag ta och blunda och hoppas på att jag får en lika bra nattsömn som i natt. Lillgrabben ville gärna somna efter varje gång vi ammat eller behövt byta blöja varannan timme. Skönt, för även fast att jag anser att jag mår bra trots minimal sömn, känner jag av att kroppen är stort behov av den sortens vila.

Hoppas er måndag varit fin!

12 reaktioner till “Vilken fin måndag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s