..Inlägget så bestod vår söndag av att träffa våra vänner och min svärmor. Vid 10 kom våra vänner och fick träffa vår fina lillebror för första gången. Killarna lekte i ca 2 timmar (litet avbrott för lunch) innan de begav sig hemåt igen. Storebror var så trött att ingen nattning krävdes utöver att stoppa om honom i sin säng, för ovanlighetens skull. Efter hans vila kom svärmor hit. Blev en lugn och fin eftermiddag, där de gick iväg en stund och jag tilläts vila lite ensam hemma med lillebror, vilket var himla skönt. Efter middagen begav sig svärmodern min hemåt och storebror var återigen så trött att maken testade ny nattningsmetod; dricka vällingen i soffan, men sedan bums i säng och få en bok uppläst innan det var dags att sova, vilket gick bra! Kvällen fortsatte därefter med Robinson och med lite efterrätt för att fira att vi döpt vår minsting, efter 11 dagar.

Måndag idag och jag har ändå fått sovit gott trots flera uppvak med lillebror. Men jag har ändå fått sova minst en timme sammanhängande åt gången, vilket gör mycket. Idag planerar vi åka till ett shoppingcentrum, som vi egentligen skulle gjort i fredags. Får se vad måndagen har mer att erbjuda. Hoppas ni fått en fin helg och kommer få en fin måndag!

P.s. fick fina kläder av svärmor i strl 44 på body och kofta, strl 50 på byxorna samt en riktigt mysig dress till lillebror från våra vänner i strl 62. Vi fick även låna en babysitter av våra vänner och storebror fick en bok av sin farmor (Storesyster och lillebror).

4 reaktioner till “Som jag skrev i tidigare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s