Här fortsätter familjebubblan i samma anda som tidigare. Vi myser hemma varvat med utomhusvistelse och besök. Vi lägger stor vikt på att lillebror och storebror ska få bekanta sig mer med varandra och att storebror ska förstå att lillebror är här för att stanna. Hittills på dessa 9 dagar vi varit hemma med lillebror har allt gått över förväntan. Storebror sover från 19-07, han är väldigt medgörlig kring många saker så som tandborstning och fortsatt fin mot lillebror och aldrig ett uns av avundsjuka har vi sett. Däremot, varje morgon, är hans nya rutin att springa för att kolla att lillebror fortfarande är kvar, vilket vi tycker är himla fint och underbart! Alla de skräckhistorier som många berättat för oss har tack och lov inte hänt hos oss, vilket vi är väldigt tacksamma för. 💙💙

Idag har vi haft en trevlig och mysig dag. Dessvärre beslöt jag själv att inte gå på smärtstillande, vilket har idag visats ta ut sin rätt mot mig senare under dagen. Därav har jag behövt proppa i mig det jag hade hemma i hopp om att jag eventuellt kommer kunna få bättre smärtlindring under kvällen. Dagen idag har bestått av att få ärenden gjort (handlat på Ica och hämtat ut en gratis bok från Biblioteket) och eftermiddagen bestod sedan av utomhusvistelse i regn, vilket var hyfsat trevligt tack vare rätt kläder på sig. Vi fick dessutom tillbaka bilens batteri som behövt ligga på laddning i lite mer än ett dygn. Kvällen blev fortsatt lugn med min familj, förutom att maken var illa tvungen att springa iväg till Ica sent för att jag slarvade med mina tabletter, typiskt nog.

Annars har de flesta dagar gått ihop med varandra, med få ändringar. I torsdags kom min farfar över på lunch, fika och fick träffa sina barnbarnsbarn. Därefter mötte vi upp våra vänner, gick till en loppis utan ett endaste fynd och umgicks sedan hemma hos oss, där barnen fick leka av sig lite. Och oj, så fint de lekte! Storebror var som en storebror även för sin kompis, vilket är himla gulligt och kul att se att de tycker om varandra, precis som deras föräldrarna gör. Fredagen blev lugn med något ärende i centrum på förmiddagen och lekplats till eftermiddagen. Planen var att åka till ett shoppingcentrum, men väl vid bilen insåg vi att batteriet var dött, så vi fick skjuta något på våra ärenden i det shoppingcentrumet. Framåt kvällen kom min svärmor över för att spendera tid med oss och träffa sina barnbarn. Till kvällen spelade vi kort medan båda barnen sov och resten av natten blev helt ok med sömn för mig och lillebror. Dock inte lika bra som den blev natten till fredagen.

Imorgon är planen att äntligen få träffa våra vänner L och R igen. Vi har inte träffats sen mitten av augusti, så det ska bli jättetrevligt! Till eftermiddagen träffar min svärmor igen.

Hoppas att ni fått en fin lördag idag!

10 reaktioner till “15 oktober 2022

    1. Nej, det är väl inte det. Dock ska det vara ok att sluta med smärtstillande på schema och endast ta vid behov, men så var nog inte fallet för mig den här gången ☺️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s