Idag blir lillebror hela 1 vecka. Är det inte helt sjukt hur fort tiden gĂ„tt!? För exakt en vecka sedan Ă„kte vi in till sjukhuset för att förlösa lillgrabben. För exakt en vecka sedan lĂ„g jag pĂ„ operationsbordet och födde min son via kejsarsnitt. Hur sjukt fort gĂ„r inte tiden?

Livet som tvĂ„barnsförĂ€ldrar fortsĂ€tter i samma anda som dag 2. Det Ă€r helt fantastiskt att fĂ„ vara tvĂ„barnsmamma och jag njuter för fullt. Det har varit tufft att komma hem igen till vĂ„r son pĂ„ 21 mĂ„nader, dĂ€r missförstĂ„nd efter missförstĂ„nd uppkom, sĂ„som han ville bli buren eller inte alls förstod att jag hade ett stort sĂ„r pĂ„ magen. Efter nĂ„gon dag har det blivit bĂ€ttre och tĂ„rarna för all missförstĂ„nd har bytts ut mot glĂ€dje och kĂ€nslan av lycka för min familj. ♡

Dagen har firats in genom att trĂ€ffa vĂ„ra vĂ€nner. Blev lite shopping pĂ„ en loppis (en body i storlek 44 till Grodan, 4 pixiböcker och gröna Kuling vantar till Lille Skrutt) och dĂ€refter tog vi oss ivĂ€g till en lekpark. Totalt var vi utomhus i 2 timmar i det fina höstvĂ€dret. Det var verkligen mysigt att fĂ„ visa upp vĂ„r nya familjemedlem! Efter storebrors vila tog vi oss Ă„ter ut för Ă€renden i centrum och lite lek i lekparker pĂ„ vĂ€gen hem. DĂ€refter har det blivit inomhus lek och fokus pĂ„ barnen och hemmet. Maken ordnade med mobilen som hĂ€nger över skötbordet, vilket har uppskattats av Lille Skrutt och förhoppningsvis finner lillgrabben det intressant ocksĂ„, i sinom tid. VĂ€ldigt trevlig dag som avslutats med Robinson, blĂ„bĂ€rscheesecake och ”spel” gĂ€llande namn dĂ€r vi tĂ€nker att slumpen ska vĂ€lja mellan det namn som det stĂ„r mellan just nu för gossen vĂ„r. SĂ„ jobbigt att vi Ă€nnu inte kommit överens om ett namn, men Ă€n sĂ„ lĂ€nge har det bara gĂ„tt en vecka och att benĂ€mna honom som ”lillebror” fungerar fint Ă€n sĂ„ lĂ€nge, frĂ€mst dĂ„ vi ofta benĂ€mner honom vid ”namn” för storebror.

Höstbild pÄ RönnbÀr

Tisdagen blev lugn tillsammans med mina killar. Blev ett Àrende till centrum dÀr en bok köptes in till Grodan och dÀrefter lite lek i en lekpark. Eftermiddagen spenderades sedan inomhus dÀr vi Àven fick hembesök frÄn BVC, vilket gick bra, men vad lustigt det kÀndes att de kom till oss istÀllet för tvÀrtom. Eftersom BVC kom sÄ sent som 15:30 sÄ blev det en fortsatt lugn eftermiddag/kvÀll hemma med fokus pÄ hem, barn och se till att fÄ maximal sömn, ja i alla fall för mig innan vaken natten med lillgossen pÄbörjades.

Jag hoppas innerligt att ni haft en fin onsdag idag!

10 reaktioner till “1 vecka gammal 💙

  1. Tiden gĂ„r galet fort! Ja, det gör jag verkligen. Inte ofta man fĂ„r ha en hel familj samlad sĂ„ hĂ€r, knappt ens pĂ„ sommaren. SĂ„ njuta, det gör jag allt đŸ„°đŸ‘đŸ»

   Gilla

 1. Ja tiden springer ivĂ€g och bilden pĂ„ lillebror Ă€r verkligen fin… Hoppas att veckan fortsĂ€tter som hittills och var rĂ€dd om dig…â˜€ïžđŸ€—đŸ™đŸđŸ‚

  Gilla

 2. Tiden springer fram och snart Àr han en mÄnad innan ni hinner blinka.
  Det Àr inte lÀtt att förstÄ att mamma inte kan bÀra men kanske kan bÀra lillebror. Det mesta brukar dock lösa sig med lite tÄlamod. SÄ fin lillebror Àr!

  Gilla

  1. Verkligen. Det kommer kĂ€nnas overkligt! Nej, det Ă€r tufft faktiskt, det gĂ€ller att försöka vara sĂ„ pedagogisk vi bara kan bli đŸ‘đŸ»đŸ˜Š

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s