…Har bjudit på strålande solsken! Däremot var det lite kyligt på morgonen när jag och Lille Skrutt tog oss en promenad till barnmorskan. Hos barnmorskan gjordes sedvanliga kontroller såsom kollade måttet på magen, bebis hjärtljud, mitt blodsocker och mitt blodtryck. Allt såg fint ut (sf; 33, hjärtljud; 150 slag/minut, blodsocker; ca 6, blt; 110/80). Bebis låg neråt också, vilket inte gör någon skillnad eftersom han kommer ut via kejsarsnitt. Dock blev jag glatt överraskad av att få med mig hem en BB väska med lite nödvändigheter, exempelvis ca 22 blöjor till bebis, bepanthen salva och så vidare. Fint!

Blivit en fortsatt lugn dag efter det, då lillen är sjuk. Även jag har haft mina känningar och behövt den vila jag kan uppbåda med en 20 månaders. Blev pannkakor till lunch och vid 14 kom min svärmor hit. Hon har hjälpt till med lillen och vi har tagit en trevlig och mysig höstpromenad och stannat till vid en lekpark. Trevligt! Till kvällen har vi städat en hel del, vi har ätit mat och kalasat på en köpt kanelbulle från Ica medan vi spelat kortspel. Lillen blev övertrött och på det sjuk och mammig, men somnade tillslut gott i sin säng. Hoppas att han får en god natt sömn, även att vi får det! Ska äta en kvällssmörgås och sedan gå och lägga mig och se någon serie innan det är dags att sussa. En fin tisdag med andra ord!

Hoppas även ni fått en fin tisdag idag!

4 reaktioner till “Denna höstiga tisdag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s