I normala fall brukar man ha en lista över vad man ska göra under sommaren. Jag brukar oftast även göra en typisk lista även för hösten. Detta för att maximera allt trevligt man kan göra på hösten och för att de tråkiga med hösten ska bli så mysigt som möjligt.

🍂 Ta höstiga promenader. Det är även ett måste för mig, då jag efter mitt kejsarsnitt måste röra på mig så mycket som möjligt. Sedan kommer ingen av oss att må dåligt av lite härlig, frisk luft.

🍂 Ha en gender reveal-uppföljning. När är oklart än så länge, det beror helt på hur jag mår efter förlossningen. Men förhoppningsvis inom kort, så kanske man kan ha en namngivelse i samband med uppföljningen. Uppföljningen görs eftersom man ska få en möjlighet att träffa bebis och spendera tid ihop samt se vinnaren av gissningsleken.

🍂 Förlossningen av lillebror. Ja, den här bör väl ligga längst upp, men detta är något som också kommer att hända i höst. Och så mysigt det ska bli och vi ska njuta så mycket vi bara kan, som en familj! 💙

🍂 Inskolning. Lille Skrutt kommer även börja på förskolan. Inskolningen kommer skötas av vår kära make/pappa, men jag kommer ta jour-tiden. Hoppas innerligt att det kommer gå bra, att lillen trivs och att vi slipper vara sjuka hela vinterhalvåret. Det sista är nog väldigt oundvikligt tyvärr.

🍂 Spendera tid ute i skogen. Både jag och min man tycker om skogen, det är fridfullt och lugnt. En riktig kontrast mot stor staden. Förhoppningsvis kan vi få till en mysig dag i skogen, kanske eventuellt äta en god lunch och/eller mellanmål.

🍂 Hitta en höst hobby. Vad är oklart, kom gärna med tips! Kan vara att baka en gång per vecka och mysa tillsammans med familjen eller liknande.

🍂 Leka med alla höstlöv. Typ göra en hög av löv att hoppa i. Ja, nödvändigtvis inte jag då som ska ta det lugnt efter min förlossning, men för lilleman här hemma.

🍂 Halloween. Skriver kort och kort bara högtiden. Med det innebär att fira högtiden på något sätt (än är nog tradition för tidigt). Vi kommer att pynta lite som alltid.

🍂 Läsa skönlitteratur. Kanske gärna någon mer höstig. Får allt se om jag får tid och ork över för detta, men kan ju vara mysigt när man återhämtar sig.

🍂 Göra egna soppor, baka något höstigt och dricka varma drycker. Ja, även sådant är viktigt under en höst, tycker jag.

Har ni någon lista över er höst som ni gärna vill beta av? Dela gärna med er av era saker.

12 reaktioner till “Att göra – hösten 2022

  1. Jag har ingen höstlista men satsar på liknande aktiviteter som du, bortsett från tillökningen då 😉
    Min hobby är ju hundarna så den fortsätter jag så klart med.

    Gillad av 1 person

    1. Ja, det låter inte som en dum idé med korsord eller målarbok. Målarbok skulle fungera för ett barn också, speciellt för vår storebror här hemma 🥰👍🏻

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s