Gåva från min fina faster

Sista helgen innan bebis ankomst. Hur sjukt är inte det!? Vi längtar och förbereder oss så mycket det bara går. Just nu är jag mest nojig över att lämna ifrån mig min älskade son och tycker det ska bli en skräckförtjusning att komma hem igen med en bebis i famn. Men det kommer gå så bra och det kommer bli så fantastiskt att äntligen bli fyra. Lillebror som fattas för att vår familj ska bli komplett. Mysigt!

Denna helg har varit fantastiskt fin! Fredagen startades med en hyfsat okej sovmorgon (till minst 06) och vi var redan ute vid 09:00 för lek på en lekplats. Till eftermiddagen mötte vi upp min farfar och faster för en trevlig promenad. Fick en sådan fin BB-väska av min faster som kommer passa alldeles utmärkt med en massa gottis och nödvändigheter i. Så fint att få en present som är tillägnat oss föräldrar också, inte bara den kommande bebisen. ♡

Gårdagen spenderades ihop med mina föräldrar. Medan pappa och maken passade på att göra sina ärenden, umgicks jag och lillen med min mamma. Vi kom dit redan vid 09:30 och tanken var att gå ut en stund på förmiddagen, men det var tur att vi inte gjorde det. Det kom ett häll regn som eskalerade med nästan översvämning, så vi beslöt vara inomhus tills efter lillens vila. Väl ute fick han testa sina fodrade regnstövlar för första gången och hoppade i varje vattenpöl han kunde hitta! Så härligt att se barns glädje i små händelser så som att det finns vatten ansamlat på ett och samma ställe som man kan plaska i. Vi beslöt äta middag hos mina föräldrar och spelade därefter lite Phase 10. Så fint att ha en så medgörlig son som lekte lite för sig själv, satt med och snacksade på lite gottis och tittade på med glädje. Vi fick dock avbryta tidigare eftersom lillen behövde komma i sängs och vi var åter hemma vid ca 20:30. Skönt!

Idag har det varit en fullspäckad dag. Först tog vi allihopa en rejäl sovmorgon till 07:30. Jag sov dock rätt oroligt eftersom lillen fick sova bredvid mig, i vår höga säng, från 01, men trots det var jag rätt utvilad och piggare än vanligt. Dagens första ärende startades sedan med återvinningscentralen, tätt följt av att hämta ut ett babyskydd och handla lite på Ica. Efter lillens vila blev det montering av babyskyddet i bilen, vi slängde en massa annat skräp som tillkom under dagen och vi fick lite gjort på hemmet. Jag har även lyckats packa BB-väskan, så här endast dagar tills bebis anländer. Skönt att ha den färdigpackad, utöver de saker jag och maken behöver använda oss av till vardags så som necessär osv. Det har varit en himla händelserik dag och på det hann även maken göra en av flera rätter till min svärmor och vår son medan vi är på BB med lillebror. Imorgon blir det att fortsätta laga lite mat som bara ska ligga på vänt. Kvällen blev dock inte lugn som tänkt. Vi höll på att sterialisera nappar till bebis, packa lite till i BB-väskan och skrev klart en tips och rutinlista till min svärmor och småstädade. Nu är klockan 23:30 och dags att ta sig välförtjänta nattsömn. Lillen är snuvig så förhoppningsvis sover han hela natten och håller tummarna för att vi inte blir sjuka och att lillen inte blir mer sjuk. 🙏🏻

Bild från i somras

Hoppas att er helg varit fantastiskt fin, likt vår!

10 reaktioner till “Sista helgen innan bebis ankomst

 1. Visst känns det lite att lämna bort sitt barn men det kommer garanterat att gå bra. Spännande att er lilla familj snart är komplett. Lycka till med alla förberedelser!

  Gillad av 1 person

 2. Det måste vara jättespännande att ha ett bestämt datum och så kan man planera bättre. Mina barn kom oväntat några veckor tidigare än beräknat så det var bara att skynda iväg. Kramis ❤

  Gillad av 1 person

 3. Vilken fin present från din faster!
  Jag har läst dina gravidrelaterad inlägg – så mysig läsning. Än en gång, grattis till er lille prins! ❤

  (Sent) Svar: Tack för din kommentar.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s