…Som jag tänkt. Efter alla förvärkar jag fick under tisdagskvällen och en bit in på natten gjorde mig orkeslös. Min tanke var hela tiden att försöka ta mig ut, för lillemans skull, men orken fanns verkligen inte där. Istället blev det en lugn inomhusdag där jag tilläts få vila rätt mycket och lillen fick acceptera en inomhusdag. Inte alltid uppskattat, men det gick trots allt bra. Igår däremot blev en bättre dag för lilleman och mig. Sov en hel natt, som vi nog gjort i snart 2 veckor, och vid 08:20 var vi redan utanför lägenheten och njöt i lekparker och i ett fint område i närheten av oss i ca 40 minuter. Sen gick vi hem för tidig vila innan lunch, på lillens begäran. Därefter tog vi det lugnt framtill 15 då min mor kom på besök. Så himla trevligt och härligt att få både vuxet sällskap men också se glädjen i lillens ögon när mormor sin kommer på besök. Fortsatt lugn kväll blev det igår.

Idag är det fredag skönt nog. Jag går in i graviditetsvecka 39 och dagen har börjat seg. Jag har känt mig trött, men försökt ignorera i den mån det gått. Vi var utomhus en 30 minuter på förmiddagen och efter lunch och vila är planen att träffa upp min faster och farfar för en mysig eftermiddagspromenad. Får återkomma mer om fredagen i ett annat inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt fin fredag ♡

2 reaktioner till “Onsdagen blev inte riktigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s