En favorit i repris, det är så jag skulle vilja beskriva att både måndagen och tisdagen blev. Måndagen startade, likt föregående måndagen, med regn. Därav beslöt jag och min vän besöka det trevliga lekrummet igen efter våra ärenden i centrumet. Barnen tyckte det var himla trevligt, speciellt vår lilleman som fick spendera ca 2,5 timme därinne. Det gjorde honom supertrött, skönt nog, och jag fick en skön vilostund på sen eftermiddag. Dessförinnan blev det en förmiddagsvila och inomhuslek. Kvällen fortsatte lugn tillsammans med vår make/pappa.

Igår regnade det i stort sätt hela dagen. Tog mig åter iväg till centrum för ärenden tillsammans med våra vänner. Planen var sedan att leka lite utomhus innan lunch, men dessvärre regnade det även igår, vilket gjorde att vi besökte lekrummet en kortare stund. Därefter anlände min farfar och vi gick hemåt till oss med inomhuslek, lunch, fika och pratstunder. Kvällen blev dock sämre eftersom Ica leveransen var ca 2 timmar försenade och kvällen avslutades med förvärkar. Jag fick lov att lägga mig i soffan och vila, i den mån jag kunde, medan maken fixade i vårt förråd och fixade i köket. Tur nog gick det till slut över med lite kvälls- och nattsömn, det lilla jag fick dvs. Jag tycker alltid att det är lika trist att få förvärkar som bara är konstanta, varken intensifieras eller mattas av. Men det är väl något som tillhör graviditeten, som man bara får acceptera.

Idag, onsdag, har jag inget inplanerat. Eftersom vi steg upp innan 06 är planen att försöka få till två vilor för lilleman och ge mig själv lite extra vila. Något som behövs, nu när det är en vecka kvar tills bebis är utanför kroppen. Till eftermiddagen, beroende på vädret, blir det nog utomhusvistelse.

Jag hoppas att ni fått en bra start på nya veckan och att ni får en fin onsdag idag!

14 reaktioner till “Favorit i repris

 1. Vädret har inte varit det bästa här heller men i dag slapp vi det.
  Så irriterande att matleveransen var försenad men det är väl sådant som kan hända, bara det inte blir för ofta.

  Gillad av 1 person

 2. Bara en vecka kvar otroligt spännande och framför allt vad skönt att för din kropp att få börja återhämta sig igen.. Jag läste någonstans att det tar två år för en kvinnokropp att bli som den var före graviditeten..🤔 Hoppas så att allt går bra..kram..🤗

  Gillad av 1 person

  1. Ja, väldigt spännande!! Ja, det ska bli väldigt skönt att slippa den utåtputande magen faktiskt. Det är trevligt på sitt sätt, men väldigt mysigt att kunna bara ha sina barn på utsidan att ta hand om 🙏🏻 oj, det vet jag inget om. Så kan det mycket väl vara ☺️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s