…Himla fin dag, samtidigt som det var en rätt påfrestande dag på andra sätt. Natten blev lite strulig med ett uppvak med lilleman och sedan tog mina gravid-måsten över innan jag kunde åter lägga mig på kudden igen. Annars vart det en fin förmiddag med utevistelse på ca 45 minuter innan vi gick in och lekte tillsammans med våra vänner J och A. Framåt eftermiddagen, efter lillens vila, möttes vi åter upp för att tillsammans gå till den förskola lilleman ska börja på i november för en rundtur. Det verkar vara en fin förskola och jag hoppas innerligt att både vi och lilleman kommer att trivas bra där!

Efter rundturen var jag så fysiskt och psykiskt trött att jag höll på att svimma i hissen. Men väl hemma lade jag mig skönt nog i soffan medan lillen lekte för fullt med alla sina leksaker. När maken sedan kom hem delade vi likt alltid upp alla hushållssysslor och avlastade varandra. Till kvällen mumsade vi i oss gott godis framför Idol, innan det blev en hyfsat tidig sänggång.

Natten till idag har varit riktigt tumultartad. Liknade de jobbigaste dagarna vi hade när lillen genomgick sin seperationsångest-språng. Förhoppningsvis blir det lättare natten till idag! Därmed har det blivit en lugn morgon hemma och planen är att träffa mamma efter hennes jobb. Innan dess är det oklart vad denna torsdag har att erbjuda.

Hoppas ni fått sova gott i natt och får en fin torsdag!

10 reaktioner till “Gårdagen blev en…

  1. Det går ju upp och ner när det gäller barn och deras sömn. Vår äldsta dotter sov väldigt dåligt men Husse och jag turades om att ta varannan natt, annars hade ingen av oss orkat. Men det är en övergående period och vips ska man i stället oroa sig för att de kommer hem för sent.

    Ha en fin torsdag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s