Efter klippningen

Dagarna fortsätter att leverera!

Imorse vaknade jag återigen utvilad. Lillen hade sovit sin femte natt själv i sin säng, i sitt rum. Så underbart! Vi fick en lugn morgon innan vi begav oss ut för lite lek i en lekpark, som dessvärre behövde avbrytas rätt omgående pga. ösregn. Istället tog vi oss till min barnmorska för sedvanliga kontroller och därefter gjorde vi lite ärenden i centrum, innan vi gick hemåt för lunch och vila. Framåt eftermiddagen åkte vi iväg mot makens jobb för att hämta hem honom och det var min första gång bakom ratten på vår nya bil. Och den gick helt magiskt i mina ögon, så nöjd, trots att det är en äldre bil (2006). Väl hemma igen fick jag skynda mig iväg till frisören. I födelsedagspresent fick jag en klippning av mina föräldrar, vilket var precis vad jag behövde! Nu känner jag mig åter fräsch och fin och känns skönt att ha fått tid till det innan förlossningen – efteråt kommer man inte direkt ha samma tid eller ork. Lite egentid var inte heller helt fel, även fast att självaste klippningen gick på ca 10-15 minuter.

Kvällen fortsatte sedan hemma tillsammans med mina favorit killar. Åt god mat, lekt och fixat inför nattning. Därefter har jag slö tittat på Arn – Tempelriddaren och vi hann se halva dagens idolavsnitt innan sömnen blev för påtaglig hos oss båda. Nu önskar jag att lillen sover gott en sjätte natt och att även jag får min välförtjänta vila. Nu – så här nära inpå förlossningen – blir det svårare att komma till ro då bebis är mer benägen att vara vaken kvälls- och nattetid. Det är exakt 30 dagar kvar tills han är beräknad att komma idag och förhoppningsvis får vi träffa lillebror innan dess. Så spännande!

Hoppas att även er tisdag varit fin idag! ♡

4 reaktioner till “30 dagar, Nyklippt & första turen

 1. Vilken bra dag det blev och så skönt att lillen som i sin säng även i natt.
  Det var en riktigt snabb klippning det. När jag klipper mig brukar det ta 50-60 minuter och då har jag ändå bara rakt axellångt hår.

  Hoppas ni får en bra onsdag!

  Gilla

  1. Ja, alltid skönt de nätter som lillen sover i sin säng en hel natt. Det är inget man hittills kan ta för givet! Hehe ja, det är väl det. Men jag skippar både hårtvätt och frissar mig mer än nödvändigt, dvs. de klipper endast topparna och fräschar till det, så jag är nöjd 🥰👍🏻

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s