Glastavla jag fått i samarbete med Qlasy

Idag har det blivit en lugn dag. Lillgrabben sov sin fjärde hela natt i sin säng, vilket har medfört att jag fått bättre sömn och bättre ork. Därav startades min födelsedag kl. 05:30 men lillen var snäll och somnade om i vår säng, vilket medförde att jag fick en sovmorgon uppåt halvtimmen. Förmiddagen blev lugn och vid 10:30 mötte vi upp J och A och begav oss iväg till centrum för ärenden. Lämnade ett paket till posten, handlade salva till lillen efter BVC-sköterskans rekommendation och handlade på Ica. Min underbara fina vän bjöd mig på en god chailatte och köpte två bakelser som jag och maken sedan kalasade på framför Idol. Mums! Blev en mysig lunchträff och barnen hann leka en stund innan det var dags att säga hejdå och lillen fick sova i ca 2 timmar.

När maken kom hem överraskade han mig genom att ge mig fina örhängen i kombinerad födelsedag- och bröllopspresent. För jajamänsan, idag firar vi även pappersbröllop (2 hela år som gifta). Så fint att få ha både födelsedag och bröllopsdag på samma dag.

Till middag njöt vi av god lax med vitlökssmör och pommes, vilket är en favoriträtt hos mig och mottogs även glatt av lillen. Därefter har vi myst hemma, med en massor lek och en massor mysiga stunder. En fantastisk födelsedag- och bröllopsdag. Nu blir det fortsatt vila framför serier innan det är dags att sova. Hoppas att lillen sover en femte hel natt i sin säng!

Bakelser och örhängen från maken

8 reaktioner till “26 år och papperbröllop ❤️

  1. Åh, vilken fin dag! Glad att du blev uppvaktad med present, en värmande gest från din make.

    (Sent) Svar: Du ska ha stort tack för dina varma ord relaterat till mitt inlägg om att byta bullet journal/dagbok. Tack för att du önskar mig lycka. ❤

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s